Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Bădic horoscop
Descriere foto: Alina Bădic horoscop

Alina Bădic, astrolog, a venit cu horoscopul săptămânii pentru perioada 24 - 30 martie 2024.

Scorpion horoscop 24 - 30 martie 2024

 

„Foarte mare fluență și coerență, în această perioadă, pentru nativii din Scorpion. Pozitivitate, optimism și energie constructivă! Multe lucruri vin într-un firesc în viața Scorpionilor. Mai sunt câteva aspecte asupra cărora trebuie să meditați puțin. Mai aveți câteva lucruri de înțeles despre mediul înconjurător, despre cei cu care relaționați zi de zi”, a zis Alina Bădic, astrolog.

 

Săgetător horoscop 24 - 30 martie 2024

 

„Nativii din zodia Săgetător au acces la cele mai profunde informații. Este bine să înțeleagă esența vieții, dar și acele domenii cărora niciodată nu le-au dat importanță. De foarte multe ori, rămâne un domeniu nedescoperit din viața noastră, uneori este domeniul la care nici nu ne gândim.

 

Și atunci nativii din Săgetător au de învățat lecția descoperirilor, lecția pionieratului în această perioadă. Este ceva dincolo de cuvinte pentru că ei cam intuiesc care sunt zonele în care poate nu au acționat la timp pentru că este cel puțin un domeniu care a rămas așa mai prăfuit, adică nu s-au ocupat așa de mult de dimensiunea lui spirituală. Reluați-vă puterea acolo unde ea a rămas sub capacitatea gândită de către divinitate.

Zarurile au fost aruncate de divinitate la începutul nașterii, dar apoi trebuie să le tot aruncăm noi pe parcursul vieții pentru că altfel începem să deranjăm și să supărăm pe Sus”, a zis astrologul Alina Bădic la B1 TV în emisiunea 360 de grade.

 

HOROSCOP PEȘTI:

 

VEZI ȘI: Alina Bădic - horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia pentru care lucrurile se rezolvă de la sine:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-24-30-martie-2024-zodia-pentru-care-lucrurile-se-rezolva-de-la-sine_37832.html

 

 

VEZI ȘI: „Secretul” oamenilor care au stat 20 de ani la închisoare și apoi au trăit până la 90 de ani. Părintele Pimen: „Metoda” s-a probat pe aceștia. E despre mâncare:

https://www.spectacola.ro/secretul-oamenilor-care-au-stat-20-de-ani-la-inchisoare-si-apoi-au-trait-pana-la-90-de-ani-parintele-pimen-metoda-s-a-probat-pe-acestia-e-despre-mancare_37805.html

 

VEZI ȘI: Ți-a apărut o linie întunecată pe abdomen? Dr. Ana Chioveanu explică motivul:

 

https://www.spectacola.ro/ti-a-aparut-o-linie-intunecata-pe-abdomen-dr-ana-chioveanu-explica-motivul_37804.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel