Topul celor mai de succes bărbați din România. Pe ce loc sunt Smiley, Gheorghe Hagi și Tudor Chirilă

Data publicării:

Iată topul celor mai de succes bărbați din România, în 2021.

Pentru că în data de 19 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului,  Zile și Nopți și Rock FM au realizat un sondaj de opinie online ca să afle care sunt cei mai de succes  bărbați din România.

Sondajul s-a făcut pe site-ul www.barbatidesucces.ro, iar perioada de votare a avut loc între 20 septembrie și 20 octombrie 2021. În total au votat 1.707 persoane, iar întrebările sondajului au fost deschise, fiecare participant la vot având libertatea de a alege 3 bărbați de succes din România din orice domeniu de activitate. 

Răspunsurile au venit în număr mare și am început să vedem mai clar cum se conturează profilul „bărbatului de succes”. E clar că românii văd succesul mai ales ca pe o chestie antreprenorială, ce se măsoară în averea acumulată și în puterea pe care ți-o oferă acest lucru. În Top 10 Bărbați de succes s-a strecurat un singur sportiv, iar acela e acolo și pentru că în timp a devenit un brand de țară. Ar mai fi unul, dar calitatea lui de sportiv cade pe locul doi, acesta fiind renumit mai ales pentru afacerile de succes și mustața devenită trademark. Însă, de la jumătatea clasamentului lucrurile se schimbă radical, și toate pozițiile sunt ocupate de bărbați al căror succes se măsoară în popularitate și, mai ales, în talent artistic.

Cine e în top?

În top 50 Bărbați de Succes se regăsesc Marian Godină (locul 50, polițist / blogger), Tudor Giurgiu (locul 48, regizor), Alex Dima (locul 41, jurnalist), Răzvan Exarhu (locul 15, om de radio) sau Pavel Bartoș (locul 11, actor / prezentator TV).

În top 10 Bărbați de Succes se regăsesc Sebastian Stan, Andi Moisescu, Tudor Chirilă, Smiley, Adrian și Dragoș Pavăl, Ion Țiriac sau Gheorghe Hagi.

Cel mai de succes bărbat din România și locul 1 în top îi revine lui Daniel Dines care a fost votat de cei mai mulți dintre cei care au participat la sondaj, acumulând 36.870 puncte.

 

TOP 10


1. Daniel Dines
2 Gheorghe Hagi
3. Ion Țiriac
4. Adrian și Dragoș Pavăl
5. Zoltan Teszari
6. Smiley
7. Tudor Chirilă
8. Andi Moisescu
9. Ștefan Bănică Jr
10 Sebastian Stan

 

Cine este Daniel Dines

Daniel Dines a devenit într-un interval relativ scurt cel mai bogat român. În momentul de față Dines are 49 de ani și o avere estimată la 8,3 miliarde de dolari. A reușit acest lucru prin muncă multă și dedicare, dar mai ales datorită viziunii pe care a avut-o. Dines mai este numit și „Șeful Boților”, iar acest lucru i se trage de la compania pe care a fondat-o și pe care o conduce: „unicornul românesc” UiPath, care se ocupă cu dezvoltarea de roboți software și este liderul mondial în tehnologie RPA – robotic process automation.

Rezultatele finale ale votului sunt făcute publice pe site-ul www.barbatidesucces.ro sau în revista Zile și Nopți, ediția de noiembrieGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel