Topul celor mai CURAJOASE ZODII, dar și care sunt fricoșii zodiacului

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Zoltan Tasi
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Zoltan Tasi

Află mai jos care ar fi semnele zodiacale considerate super curajoase, dar și care sunt cele care ar prefera să se ascundă de conflict, să își păzească spatele sau să stea deoparte și să vadă ce e de câștigat înainte să se arunce la luptă.

Topul celor mai curajoase zodii!

1. Berbec

Berbecii se duc pur și simplu cu capul înainte, nici nu îți dai seama cu exactitate dacă ce au ei este curaj sau inconștiență, sunt impulsivi și nu se gândesc prea mult. Escaladează cei mai înalți munți și iubesc sporturile extreme. Pentru ei întreaga viața e o misiune și sunt dispuși să facă orice pentru a câștiga.

2. Scorpion

Scorpionii sunt atât de intenși și au o energie nelimitată încât nu e de mirare că sunt considerați foarte curajoși. Totodată, puterea lor de regenerare e uimitoare. Cad, se ridică și încearcă din nou. 

3. Săgetător 

Nebunia asta de a pleca mereu într-o altă călătorie, curajul de a o lua din loc atunci când nimeni nu se așteaptă, dorința arzătoare de a trăi o altă experiență face ca Săgetătorii să se afle în topul curajoșilor.

4. Leu

Leii sunt super curajoși atunci când vine vorba de a-și îndeplini scopurile, căci curajul este un mijoc și nu se vor da în lături de la nimic pentru a-și păstra locul în centrul atenției sau pe tron. Curajul le face latura dramatică să strălucească și mai tare.

5. Vărsător

Nu poți avea un top al curajului fără să-i incluzi și pe rebelii Vărsători. Aceștia vor face orice pentru a se diferenția de ceilalți, pentru a sparge rândurile. Totodată, ei sunt cei care vor avea curajul să schimbe lumea și să vină cu cele mai inedite idei!

Citește continuarea pe ASTROSENS.RO.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel