Topul celor mai bârfitoare zodii. Motivul pentru care îți trădează încrederea

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Secretele sunt făcute pentru a fi păstrate, însă nu și pentru aceste semne zodiacale, care abia așteaptă să îți trădeze încredrea. 


Iată care sunt semnele zodiacale care nu pot păstra un secret, potrivit Vogue. 


Săgetător

Acest semn nomadic nu este predispus să care cu el bagaje emoționale - nu ale lor și mai ales ale altora. Ar putea ajunge să îți împărtășească secretele doar pentru a scăpa de povara emoțională și pentru a prinde un zbor spontan spre Bali înainte ca tu să te superi pe ei.

Gemeni

Acest semn social aerisit poate fi un pic cam lejer cu secretele care le-au fost încredințate, dar asta înseamnă, de asemenea, că sunt sursa ta nr. 1 pentru toate bârfele ascunse din cercul tău de prieteni, așa că hai să spunem că suntem chit, nu?

Berbec

Acest semn de foc ar putea sfârși prin a avea un moment de oops în chat-ul de grup cu secretul pe care au fost instruiți în mod special să nu-l împărtășească, dar merită să ții cont de faptul că nu fac acest lucru pentru a stârni răutăți - din moment ce nu au un filtru, pur și simplu cred că nici ceilalți nu au.

 

Fecioară

Fiind un semn direct, sistemul intern al Fecioarei funcționează ca o mașinărie bine unsă și bine organizată. Aruncă acolo un secret pe care nu trebuie să-l împărtășească, dar care ar putea răni pe cineva pe care îl iubește și întregul sistem ar putea avea un colaps.


Capricorn

Sanctuarul interior al unui Capricorn funcționează ca un binar alb-negru - nu există loc pentru o zonă gri aici. Din moment ce nu le place înșelăciunea și duplicitatea, ar prefera să nu le împărtășești secretele lor în primul rând.


Leu


Leul se află în centrul universului unui Leu și s-ar putea să ajungă să împărtășească detalii intime din viața ta nu pentru că ar fi intenționat să o facă, ci pur și simplu pentru că au fost atât de obsedați de propria viață încât au uitat că nu ar trebui să o facă.


Vărsător

Sigur, un Vărsător ar putea fi primul tău port de apel atunci când vrei o perspectivă și pe cineva care să te facă să te înțelegi. Dar, la jumătatea poveștii tale, probabil că mintea lor a sărit la rezolvarea problemelor mai mari ale universului și s-au pierdut cu firea din cauza avertismentului de a nu împărtăși asta cu nimeni.


Taur

Un Taur poate că nu știe cum să rezolve necazurile lumii, dar ceea ce are de oferit este o ureche care te ascultă, un umăr de susținere și asigurarea că viața ta privată va rămâne privată cât timp vei dori tu.

 

Balanță

Fiind un susținător convins al celor defavorizați, o Balanță se va scufunda în adâncurile unui vulcan activ înainte de a trăncăni despre orice ar putea face rău cuiva la care ține.


Rac

Ce secret? Nu există secrete care să fie găsite aici. Instinctul profund matern și de îngrijire pe care Racul îl emană pentru ceilalți înseamnă că nu împărtășesc niciodată în mod intenționat ceva care ți-ar putea face rău.


Scorpion

Deținătorul tuturor misterelor și cel care nu împărtășește niciunul - dacă ai un secret, dă-l pe mâna Scorpionului și îl va închide într-un seif și va stropi locul cu raze laser cu senzor de mișcare pentru a se asigura că nimeni nu ajunge la el.


Pești

În timp ce acest semn de vis ar putea fi subestimat în mod cronic, ceea ce mulți nu realizează este că un Pești este o fortăreață tuturor informațiilor clasificate din cercul tău de prieteni. Natura lor relaxată înseamnă că oamenilor le este ușor să lase garda jos, în timp ce loialitatea lor adânc înrădăcinată înseamnă că încrederea ta nu va fi niciodată încălcată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel