Tom Cruise, de NERECUNOSCUT. Actorul, "desfigurat" de operațiile estetice? "Arată ca mătușa mea / Și-a făcut ceva groaznic"

Data publicării:
Tom Cruise, captură video YouTube
Descriere foto: Tom Cruise, captură video YouTube

Tom Cruise este aproape de nerecunoscut după zvonurile despre intervențiile chirurgicale. Noi fotografii cu el au fost surprinse.

Chipul lui Tom Cruise nu mai seamănă deloc cu cel pe care lumea îl știa. Fața lui e atât de schimbată, mai exact umflată, încât mulți s-au întrebat dacă nu cumva actorul și-a făcut o operație estetică. Alții spun că acesta doar s-a îngrășat.

Actorul Top Gun a fost surprins în timp ce îmbrăca un costum special pentru zbor și lua o cască, înainte să filmeze o nouă cascadorie pentru "Misiune Imposibilă 8", a bordul unui biplan galben strălucitor.

Imaginile (VEZI aici foto) cu Tom Cruise îl arată pe acesta inspectând aripile avionului, înainte de a se urca și a zbura cu el.

Tom Cruise a învățat să piloteze pentru a face o cascadorie
O sursă de pe platourile de filmare a declarat pentru The Sun că: "Tom a început să învețe să piloteze un biplan Boeing Stearman la începutul acestui an pentru o scenă de cascadorie majoră în Mission: Impossible 8. Filmările tocmai s-au încheiat cu Mission: Impossible 7, dar Tom nu și-a dat o pauză. Și încercarea de a filma scene uluitoare cu un avion vechi de 80 de ani este deosebit de periculoasă".

În luna septembrie, Tom Cruise și echipa sa de filmare au sărbătorit după ce au încheiat filmările Misiune Imposibilă 7.

 

Citește continuarea pe DC News.

.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel