Tolea Ciumac rupe tăcerea din spatele camerelor OTV, cu Dan Diaconescu: „Singurul meu regret e că nu am reușit să-l bag în tomberon”

Data publicării:
Youtube / theXclusive, Mircea Bucur
Descriere foto: Youtube / theXclusive, Mircea Bucur

Într-o apariție recentă în emisiunea „Fiță cu Adiță”, Tolea Ciumac, cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, a făcut dezvăluiri incendiare despre conflictele sale vedeta de televiziune OTV - Dan Diaconescu.

Este vorba despre celebra emisiune a lui Dan Diaconescu, ediția în care Tolea Ciomac intervenise în platoul LIVE pentru a îl arunca la gunoi.

Tolea Ciumac a povestit cum a refuzat inițial să participe la show-ul respectiv, simțind că nu este potrivit pentru imaginea sa. "Eu, înainte când apăruse show-ul lui, i-am spus că nu vreau să apar la televizor cu prostii. I-am zis să mă lase în pace, să își facă programul cu Magda", a mărturisit Tolea. Acesta a subliniat că nu era interesat să facă parte dintr-o emisiune care nu îl reprezenta.

Negocieri pe amenințări

Youtube video image

Lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată când Dan Diaconescu i-a spus că publicul îl cere. "El mi-a zis că nu mă lasă în pace, că lumea mă cere. I-am zis că dacă vrea să facem show, să îmi dea bani și facem show. A zis că nu îmi dă bani. Ești jigodie înseamnă și o să te pedepsesc", a continuat Tolea, dezvăluind astfel că discuțiile dintre ei au devenit rapid tensionate.

 

Tolea nu s-a ferit să vorbească despre planurile sale de răzbunare. "Dacă mă duceam și îl băteam în direct, că îmi era simplu, acum așa aș face dacă s-ar repeta istoria, cu toată înțelepciunea mea. Ce rău aș face? M-aș duce și i-aș da două palme, i-aș arunca toate aparatele pe geam și pe el din urmă", a spus Tolea, reflectând asupra modului în care ar fi reacționat acum, cu experiența dobândită de-a lungul anilor.

Lecția cu tomberonul

Una dintre cele mai surprinzătoare dezvăluiri a fost intenția lui Tolea de a-și umili „adversarul” folosind un tomberon. "Eu am vrut să îi arăt că îi asociez imaginea lui cu un gunoi. Am vrut să îi dau o lecție cu tomberonul. A încercat el să o dreagă, să facă că chipurile a fost pentru rating. Eu și el știm că e adevărat", a declarat Tolea.

Regretul că nu a dus-o la capăt

În ciuda planurilor sale, Tolea a mărturisit că regretă că nu a dus totul până la capăt. "Singurul meu regret în viața mea pe care îl am este că nu am reușit să îl bag în tomberonul ăla. Dacă reușeam, așa de împlinit m-aș fi simțit. Am vrut să îl dau în cap, dar nu e sportiv și își rupea coloana. După mi-am schimbat ideea, nu trebuia operatorii lui să tragă tomberonul și așa nu cred că își luau salariu mare", a spus Tolea, subliniind că, în final, a ales să nu-și pună în aplicare.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel