TJ Miles și Francisca, nas în nas cu fostul soț al cântăreței: „Nu mă afectează”

Data publicării:
TJ Miles si Francisa Exclusiv VIP
Descriere foto: TJ Miles si Francisa Exclusiv VIP

La ”Exclusiv VIP”, Cristi Brancu a difuzat în exclusivitate un interviu acordat de cuplul momentului în showbiz, TJ Miles și Francisca, pentru emisiunea de la PRIMA TV.

”Ne bucurăm de tot ce e frumos în perioada asta, ne-am bucurat de o vacanță, de o piesă mișto pe care am lansat-o. Ne descoperim, deși am avut o perioadă în care am fost prieteni și ne-am povestit eu viața, el viața. În punctul în care am ajuns, să fim un cuplu, știam foarte multe unul despre altul. E mișto, ne completăm”, a spus Francisca.

”Viața de cuplu, pentru mine, e ceva nou. Nu e ușor, dar e frumoasă și îmi doresc să fiu cu ea forever”, a completat TJ Miles.

Întrebați dacă vor decide să se mute împreună, mai ales ca TJ Miles a trecut oceanul pentru a-și trăi dragostea, artista a punctat: ”Asta cu mutatul împreună... Eu înțeleg prin mutat să muți lucrurile într-un loc. Stam majoritatea timpului împreună, și avem și zile în care nu apucăm să ne întâlinm. Acum stăm ori la mine, ori la el. La un moment dat va fi și locul nostru. Până atunci...”

Despre vacanța din Bali, Francisca a spus: ”Bali a fost un test pentru noi. Au fost două săptămâni. Dacă acolo era nasol, vă imaginați.” TJ Miles a adăugat: ”În Bali ne-am descoperit, ne-a plăcut și mai mult unul de altul. Daca nu m-a enervat, a trecut testul.”

Iubirea lor pare să fie una a două suflete pereche, cel puțin asta crede artista: ”Eu zic că suntem suflete-pereche. Am avut o chimie si o conexiune vizibilă pentru noi. Am negat-o. Dar până am ajuns să ne asumăm noi cu noi, a trebuit să ne-o confirmăm.” Nici pentru iubitul ei nu este diferit: ”A trebuit să trec oceanul ca să întâlnesc cealaltă parte.”

Legat de fostul soț, Bogdan Lățescu, cu care au dat nas în nas în seara evenimentului, Francisca a spus: ”Fiecare are viața lui. Nu mă afectează, nu mă deranjează. Suntem oameni, fiecare își vede de viața lui. Ceea ce contează e prezentul și viitorul.”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel