TJ Miles o face praf pe Ana Porgras: „Eu știu cine e ea și ce face aici, în competiție”. Acuzațiile pe care i le aduce Faimoasei

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Porgras a fost prinsă la mijlocul unui conflict desfășurat chiar între Faimoși.

Ultimele discuții aprinse și situații ce au avut loc între concurenții de la Suvivor All Stars au destabilizat destul de mult Faimoșii, dar mai ales pe Zanni, care susține că nu a fost deloc susținute de coechipierii săi, singura excepție fiind Ana Porgras. Aceste acuzații au venit ca o palmă pentru TJ Miles, care nu îi împărtășește deloc opinia acestuia. Mai mult, cel din urmă s-a arătat a fi extrem de dezamăgit și de Ana Porgras, pe care o vede responsabilă din cauza faptului că l-ar fi influențat greșit pe Zanni

„Cel mai mult am încredere în mine, pe mine mă pun pe primul loc, dar asta nu înseamnă că o să dau în Zanni. Nu cred că Ana e cea mai în măsură să spună asta, ea a fost ca un roller coaster sus, jos, cade, se ridică, vrea să plece. Ce face ea pentru echipa asta? Pentru că are ea chestii personale și nu poate trece peste, ea nu e cea mai în măsură să vorbească. Ana nici măcar un cuvânt nu-mi poate spune mie în competiția asta.”, a spus TJ Miles vizibil deranjat de acuzațiile primite de la Zanni.

Citește și: Accidentare gravă la Survivior All Stars! Ana Porgras, urlete de durere: „Mă doare rău. Nu-l mișca, te rog, că mor”

Ana Porgras, prinsă la mijloc în acest conflict

Replicile dintre cei doi au continuat, iar TJ nu a încetat în a-și exprima dezamăgirea față de Ana Porgras.

TJ Miles: Mă simt foarte dezamăgit de Ana, eu cred că i-a făcut afirmația asta, pentru că este cu Zanni indiferent de situația. Mă dezamăgește puțin, ea nu e în măsură să spună.

VEZI și: Zanni, reproșuri dure către TJ Miles și Ștefania. Faimosul se simte trădat de propria echipă: „M-au vorbit pe la spate”

Zanni: O s-o iau și pe Ana în consiliu și o să-i spun să le zică Faimoșilor mei de ce mi-a spus să mă gândesc mai mult la mine.

TJ Miles: Pe mine nu mă interesează ce spune Ana, eu știu cine e ea și ce face ea aici, în competiție. Îi știu locul, ea nu poate să mă certe pe mine. 

Ștefania: Sincer chiar sunt curioasă să văd ce spune.

TJ Miles: Eu nici nu sunt curios. Nici nu mă interesează, pentru mine este irelevant, eu știu ce am făcut pentru echipă. Poți să crezi ce vrei, dacă faptele mele nu au fost suficiente pentru tine.. aia e. Votează-mă, viața se termină, Survivor se termină. Tu simți că ai făcut ceva pentru mine să mă ții în competiția asta, mai mult decât am făcut eu? Tu nu m-ai salvat niciodată pe mine.

Citește și: Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Zanni se simte trădat

În final, Zanni a spus faptul că s-a simțit extrem de neapreciat de echipa sa și că și-ar fi dorit să fie la fel de iubit și de prețuit așa cum se întâmplă în tabăra Războinicilor, pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru echipa sa. 

„E o sesiune de terapie cu Tj. Omul nu știe ce vorbește sau nu vrea să înțeleagă. Mă doare să știu că echipa nu m-a iubit, cum se iubesc Războinicii. El vede că mă arunc în cap și cred că vrea să pic în cap.”, a completat Zanni.

„El a avut o răbufnire la un joc, când s-au făcut echipele, el s-a dus la echipa mai slabă și s-a certat în ziua aia, a căzut psihic.”, a spus și TJ Miles când acesta nu mai era de față.

VEZI și: Tensiuni uriașe între Faimoși și Războinici, după eliminarea lui Alex Delea de la Survivor: „Este diabolic ce s-a întâmplat!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel