Titi Aur a analizat accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu: ”Mașina este o armă, ucide”

Data publicării:
Titi Aur, captură video DC News
Descriere foto: Titi Aur, captură video DC News

Un tânăr de 35 de ani din București a murit, într-un cumplit accident produs în Capitală. Bărbatul a apărut brusc în fața mașinii Monicăi Odagiu, începătoare în ale condusului. 

Imaginile îl arată pe tânăr, identificat drept Alexandru, în vârstă de 35 de ani (sau 33 din alte surse), în timp ce se ridică de pe o bancă din stația de autobuz, dar ridicarea este incompletă, el căzând cu capul înainte, pe carosabil. Vizibilitatea șoferului în acea zonă era extrem de scăzută cu privire la pietoni, fiind parcate mașini pe trotuar, chiar înainte de stația de autobuz, potrivit DC News.

Imediat după impact, informațiile erau că tânărul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Conform primelor detalii, Monica Odagiu a apelat 112 și a încercat să ajute victima, dar impactul a fost extrem de puternic, acesta murind din cauza unui traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața. 

”Am văzut imaginile, le-am analizat cu atenţie. Senzaţia mea este că a fost un gest sinucigaş din partea acelui tânăr. Se demonstrează încă o dată că maşina este o armă, că maşina ucide. Eu nu vreau să mă pronunţ, viteza maşinii va fi determinată de experţi. A avut reacţia corectă, a frânat şi a tras de volan. Dacă gestul tânărului a fost sinucigaş, în anumite situaţii, oricâtă experienţă ai avea, oricât de bun pilot ai fii, nu poţi evita. Nu spun că aşa a fost, experţii trebuie să-şi spună cuvântul. Noi judecăm doar din punct de vedere al conducerii defensive, nu din puncte de vedere juridic” a spus expertul în conducere defensivă Titi Aur, pentru RomâniaTV. 

Citește continuarea pe DC News și vezi imaginile tulburătoare cu momentul în care tânărul se izbește de mașina actriței. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel