Ioana Ginghină protestează în Piața Victoriei: Fiica mea nu a vrut să vină cu mine, dar sincer vreau să-i dau o lecție venind aici!

Data publicării:
Ioana Ginghină, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Ioana Ginghină, captură video Youtube/ La Măruță

Ioana Ginghină a ieșit în stradă.

Ioana Ginghină a participat la marșul din Piața Victoriei în memoria celor doi adolescenți morți la 2 Mai. În semn de protest pentru modul în care decurge judecata lui Vlad Pascu, sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 19:00, are loc un manifest în Piața Victoriei, protest anunțat de familiile celor doi tineri ucisi la 2 Mai.

Cazul celor doi tineri uciși în accident nu este unul izolat. Sunt numeroase cazuri în care șoferii aflați sub influența alcoolului și a drogurilor au omorât tineri nevinovați. Există un întreg lanț de corupție și nereguli nesancționate în cazul acestora: de la viteză, consum de droguri, fuga de la locul accidentului la amânări în timpul procesului și solicitări respinse. Altfel spus, victime nedreptățite care se confruntă zilnic cu ignoranța unui sistem menit să facă dreptate.

Actrița Ioana Ginghină a mers la marș.

„Am plecat la mitingul din Piața Victoriei. N-am mai ieșit în stradă de când cu OUG 13. Simt că România și românii au nevoie de mine. Simt că vocea mea contează și trebuie să fiu azi acolo, pentru Ruxi, pentru copilul meu care vreau să trăiască într-o țară sigură și cu o justiție dreaptă. Cristi (n.r. - partenerul ei de viață) nu este cu mine pentru că nu este în București.

 

Ruxi, fiica mea, nu a vrut să vină cu mine, dar sincer vreau să-i dau o lecție venind aici. I-am zis că vin, în primul rând, pentru viitorul ei în România. Vreau să vadă că sunt aici, că vin, că lupt pentru că dacă acum adolescenta din ea nu vede sensul acestei mișcări stradă, vreau ca în timp să-și aducă aminte că mama ei a ieșit în stradă și nu a stat să se uite la seriale sâmbătă seara. Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, a zis actrița.

 

 

VEZI ȘI: Drama prin care trece tatăl lui Sebi: Cum a aflat că fiul lui a murit în accidentul provocat de Vlad Pascu /video:

https://www.spectacola.ro/drama-lui-valentin-olariu-cum-a-aflat-ca-fiul-lui-a-murit-in-accidentul-provocat-de-vlad-pascu_38415.html

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel