Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil!, a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată: „Discuțiile noastre nu pornesc niciodată de la gelozii”

Data actualizării: | Data publicării:
Tibi Clenci, foto Instagram
Descriere foto: Tibi Clenci, foto Instagram

Tibi Clenci este căsătorit de 23 de ani și spune că mariajul său este lipsit de probleme. Care este secretul fericirii pentru el?

Tibi Clenci, noul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit care este secretul lui pentru un mariaj fericit. Fotograful este căsătorit de 23 de ani și spune că în fiecare zi își vede soția din ce în ce mai frumoasă. 


Tibi Clenci stă mult timp plecat de acasă din cauza carierei sale profesionale, dar spune că cel mai mult așteaptă să se întoarcă acasă. 

 

Loredana Groza, antrenament fitness într-o ținută provocatoare, la 51 de ani: „Cardio pe tocuri înalte” /VIDEO


„Iubirea, care vine la pachet cu multe derivate. Soția mea este omul care m-a susținut toată viața, este cea mai frumoasă fată din jurul meu, a stat alături de mine, când eu făceam un gram de bani și ea făcea trei, din care îmi dădea să achiziționez ceva pentru visul meu, ca să fiu fericit, și ea era fericită pentru mine. Frumusețea ei nu s-a alterat niciodată, dimpotrivă, a crescut. În fiecare zi am descoperit alte lucruri la ea care nu au făcut altceva decât să îmi deschidă mie aripile. Chiar dacă astăzi, după 23 de ani, am ajuns să ne mai ciondănim, nu există mai mult de cinci minute de supărare. Discuțiile noastre nu pornesc niciodată de la gelozii, întotdeauna am alergat către casă. Asta m-a ajutat enorm”, spune Tibi Clenci pentru VIVA!


Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este fondatorul agenției Allure Management, dar a colaborat și cu unele dintre cele mai cunoscute publicații din lume, printre care Vogue India, Elle France, GQ Brazil, Vogue Japan, GQ Spain și multe altele.

 

Nane a fost operat. Artistul a postat prima imagine de pe patul de spital. Ce probleme de sănătate a avut acesta


Tibi Clenci a făcut mărturisiri inedite despre căsnicia lui. Acesta s-a mutat încă din prima zi cu cea care avea să îi devină soție și au ajuns foarte rapid și în fața altarului. De atunci se sprijină reciproc necondiționat și au reușit să găsească un echilibru care să le asigure liniștea și fericirea căminului. Tibi Clenci susține că soția lui i-a oferit libertate și afecțiune, ingredientele secrete ale unei căsnicii de succes. 

 

Tibi Clenci, cunoscut drept ”cel mai bun fotograf de fashion din România”, a vorbit, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, despre rolul său de la masa juriului  ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și despre cele mai mari greșeli în editarea fotografiilor de pe rețelele de socializare. 

 

Adele anunţă că următorul ei album se va intitula ''30'' şi va fi lansat pe 19 noiembrie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel