Tiberiu Ioana, după succesul peliculei „Băieți deștepți”: „Un altfel de film românesc” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Tiberiu Ioana oferă detalii în exclusivitate despre „Băieți deștepți”. Ce loc a ocupat în Box Office-ul din România.

Tiberiu Ioana este producătorul general al filmului „Băieți deștepți”, iar rezultatul peliculei l-a lăsat mulțumit pe bărbat. Cu toate că „nu se declară actor”, Tiberiu Ioana a reușit o performanță având în vedere că bugetul filmului său a fost unul foarte strâns.

Fiind un film românesc „atipic”, așa cum l-a denumit Tiberiu Ioana, producătorul general al peliculei, „Băieți deștepți” ar trebui să reprezinte o creație „tipic americană”, în stilul filmelor comerciale de acțiune de la Hollywood. Proiectul devenit realitate reprezenta pentru TIberiu Ioana un „vis încă din copilărie”, putând spune acum că „a reușit să-și împlinească unul dintre scopurile propuse de ani de zile”.

Vezi și: Silviu Mircescu și Silviu Costache, dezvăluiri din spatele scenei. Cum văd cei doi actori rezultatele filmului „Băieți deștepți” la o săptămână de la lansare /EXCLUSIV

De asemenea, „actorii au acceptat sume mai mici pentru eforturile lor decât ar fi fost normal”, tocmai pentru că nu a fost utilizat un buget atât de mare. Pe lângă acest aspect, majoritatea membrilor casting-ului se află în relații de prietenie, în acest fel luând naștere „Băieți deștepți”.

Cu ocazia avanpremierei peliculei, Tiberiu Ioana ne-a spus că acesta s-a dorit a fi un „film comercial de acțiune, în stilul celor americane”, lucru care a și fost observat de spectatori.

Mai mult, odată împlinită lansarea, „Băieți deștepți” a ocupat locul doi în Box Office-ul din România, ep primul loc fiind „Nuntă pe bani”, produs chiar de Mircea Bravo și echipa sa.

Vezi și: Ruby, detalii inedite despre rolul din „Băieți deștepți”. Unde a surprins-o războiul dintre Israel și Palestina /EXCLUSIV

În cele din urmă, Tiberiu Ioana ne-a transmis că „este împăcat cu rezultatele filmului său” și că „ ce a fost greu a trecut”. Ei încă așteaptă cifrele, deși rezultatele au fost de la sine înțelese.

„Sunt împăcat. S-a făcut lansarea. A trecut ce a fost mai greu. Acum așteptăm cifrele. Sunt foarte mulțumit, pentru primul meu film realizat, să fii pe locul doi în România, în Box Office, cred că e o realizare. Nu cred că aș fi schimbat nimic la el. Mie îmi place foarte mult, cred că este un film ce are toate ingredientele- comedie, acțiune, și nu, nu cred că aș fi schimbat nimic.”, ne-a spus, în exclusivitate, TIberiu Ioana.

Vezi și: Johhny Romano: „Eu sunt al lui Connect-R”. Artistul fenomen a debutat și în cinematografie /EXCLUSIV

Cu o altă ocazie, l-am întrebat pe producătorul general dacă acesta este modul în care se poate dezvolta industria cinematografiei din România, prin pasiune, și nu prin bani:

„Cu siguranță da. Dacă fiecare s-ar implica mai mult, dacă am găsi mai multă înțelegere din partea autorităților, cu siguranță da. S-ar putea face mai multe filme, și mai de calitate.”, ne-a spus Tiberiu Ioana, la avanpremiera „Băieți deștepți”.

El a mai spus în trecut că „este un altfel de film”, numai prin faptul că este „o producție realizată cu prietenii”, iar printre aceștia s-au numărat Alex Velea, Ruby, Sergiu Mircescu, Silviu Costache, Olimpia Melinte, Dan Bursuc, dar și Cristian Iacob.

Vezi și: Olimpia Melinte, părerile primite în urma rolului din „Băieți deștepți”. Ce ar fi îmbunătățit artista la personajul „Elena”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel