Tiberiu Argint, declarație de dragoste pentru Andreea Bălan de ziua ei de naștere: „La mulți ani, iubita mea”

Data publicării:

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au plecat în vacanță în Grecia. 

Andreea Bălan împlinește astăzi 37 de ani și poate spune că este o femeie împlinită pe toate planurile. Are două fetițe minunate și o relație frumoasă alături de Tiberiu Argint. Cei doi sunt împreună de un an de zile, dar au ținut totul departe de ochii curioșilor. 


După divorțul de George Burcea, artista și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint cu care trăiește clipe de vis. Cei doi au plecat în Grecia pentru a aniversa ziua vedetei. Tiberiu a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Andreea Bălan și i-a urat: „La mulți ani, iubita mea”. 


Chiar dacă au ținut totul departe de ochii curioșilor, iată că în ultima perioadă, Andreea a dezvăluit mai multe detalii despre iubitul ei. 

 


„Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte, e foarte bine să plângi, să te descarci. Nu mi-a plăcut niciodată să schimb partenerii, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate.

Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

Andreea Bălan nu se mai satură de călătorii. Înainte de vacanța în Grecia, a fost în Egipt alături de mama ei și de cele două fetițe. Aniversarea de un an de relație au sărbătorit-o în Dubai, iar artista a avut parte și de o vacanță doar cu fetele în Turcia. 

 

 

 

Citește și: Alex Velea nu vrea să îl mai vadă niciodată pe Cătălin Măruță: „A jignit-o pe nevastă-mea”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel