Alex Velea nu vrea să îl mai vadă niciodată pe Cătălin Măruță: „A jignit-o pe nevastă-mea”

Data publicării:
Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite
Descriere foto: Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite

Războiul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță continuă. De ce nu îl va putea ierta vreodată artistul?

Alex Velea are un nou mesaj tranșant pentru Măruță. Artistul îl acuză că i-a jignit familia în ciuda prieteniei care a existat între ei, asta pentru a avea audiență. În ultima perioadă, atât el, cât și soția lui au fost implicați în mai multe scandaluri. Iar Alex Velea susține că Măruță nu a ținut cont de prietenia lor și a permis unor invitați să o jignească pe Antonia. 


„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu măruță deasta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseamm numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a declarat Alex Vlea, la Xtra Night Show. 


În urmă cu câteva zile, Cătălin Măruță a publicat mai multe fotografii cu el și cu Alex Velea, dar și un mesaj prin care îi transmitea artistului că peste ani lucrurile se vor calma și vor privi aceste situații cu amuzament. 


Alex Velea susține că și în anul 2012 s-a certat cu Măruță, atunci a fost implicată chiar și mama artistului care a suferit mult din cauza scandalului. 


„Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea. Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez”, a mai adăugat artistul. 

 

Citește și: Tora Vasilescu îi dă replica actriței Rodica Popescu Bitănescu, după ce a acuzat-o că este „tunată”: „Toată lumea se injectează, își face operații, eu vreau să rămân model”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel