„Ți se rupe sufletul în bucăți”. Cristina Cioran anunță că fiica ei are din nou probleme de sănătate

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram

Cristina Cioran trece prin momente foarte grele, pentru că fata ei are din nou probleme de sănătate.

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată în 2021, aceasta având destul de multe experiențe neplăcute, de când cea mică a venit pe lume. Vedeta este extrem de deschisă cu fanii ei, povestindu-le, de fiecare dată, prin ce probleme trece cu Ema. De data aceasta, blondina pare că a ajuns la capătul puterilor, pentru că fetița nu mai poate respira deloc. În acest sens, ea a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își roagă urmăritorii să o ajute cu un sfat.

„Mda… a 5-a zi de muci… aspirator… ser… apă de mare….plâns… nopți nedormite… știu că o să ziceți că așa e cu bebeluș… dar ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge și vezi că nu poate respira. Nu știu dacă te obișnuiești vreodată cu asta… vorbeam cu alte mămici de Batista bebelușului. Dacă nu era treaba asta???? Cum făceam???? Oare mamele noastre cum reușeau să ne scoată mucii??? Voi cum faceți?”, a fost mesajul transmis de Cristina Cioran pe Instagram. 

Cristina Cioran se pregătește de nuntă și de botez

Cristina Cioran spune că deși soțul ei o cere în căsătorie în fiecare zi, fiind foarte fericită alături de el, aceasta nu se grăbește în acest sens, deoarece nunta nu este un pas atât de important pentru ea, mai ales că fetița ei este cel mai frumos legământ pe care l-a făcut cu iubitul ei. 


Cristina Cioran spune că botezul fetiței ei va avea loc în primăvara acestui an și va fi o petrecere cu rudele și prietenii. 


„Prima oară am luat-o în glumă, ne cunoșteam de câteva săptămâni, a fost foarte simpatic, dar el era foarte serios. Pentru mine actul în sine nu înseamnă mare lucru, așadar nu este o condiție în relația noastră, avem ceva atât de prețios împreună, încât vom fi legați toată viața. Mă cere de nevastă în fiecare zi, ne facem planuri în fiecare zi. Prima oară i-am spus că mă mai gândesc și i-am spus din neant, a două zi, DA. A apărut un DA dintr-o tăcere. După câteva secunde, am început să râdem ca doi copii care au făcut o prostioară”, a declarat Cristina Cioran pentru VIVA

Citește continuarea AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel