Bat clopotele de nuntă pentru Cristina Cioran. Ce spune actrița despre nuntă: Mă cere de nevastă în fiecare zi

Data publicării:
Cristina Cioran și iubitul său, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Cioran și iubitul său, sursa instagram

Cristina Cioran se pregătește de nuntă și de botez. Ce planuri are actrița în următoarele luni?

Cristina Cioran este mai împlinită și fericită ca niciodată. Actrița a devenit mămică în urmă cu câteva luni și trăiește cele mai frumoase clipe alături de fiica ei. Chiar dacă Ema s-a născut prematur și le-a dat câteva emoții părinților ei, acum se află înafara oricărui pericol și le face zilele mai însorite. 


Cristina Cioran spune că soțul ei o cere în căsătorie în fiecare zi, dar ea nu se grăbește în acest sens, deoarece nunta nu este un pas atât de important pentru ea, mai ales că fetița ei este cel mai frumos legământ pe care l-a făcut cu iubitul ei. 


Cristina Cioran spune că botezul fetiței ei va avea loc în primăvara acestui an și va fi o petrecere cu rudele și prietenii. 


„Prima oară am luat-o în glumă, ne cunoșteam de câteva săptămâni, a fost foarte simpatic, dar el era foarte serios. Pentru mine actul în sine nu înseamnă mare lucru, așadar nu este o condiție în relația noastră, avem ceva atât de prețios împreună, încât vom fi legați toată viața. Mă cere de nevastă în fiecare zi, ne facem planuri în fiecare zi. Prima oară i-am spus că mă mai gândesc și i-am spus din neant, a două zi, DA. A apărut un DA dintr-o tăcere. După câteva secunde, am început să râdem ca doi copii care au făcut o prostioară”, a declarat Cristina Cioran pentru VIVA


Cristina Cioran a povestit că a trecut printr-o perioadă delicată, după ce ea și fostul ei iubit s-au despărțit după 10 ani de relație. După această despărțire dureroasă, vedeta nu se aștepta ca în viața ei să mai apară cineva, însă lucrurile au stat cu totul diferit. Chiar la o petrecere, Cristina Cioran l-a cunoscut pe Alexandru Dobrescu, lângă care radiază de fericire. 

''Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic. Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătitelea. Când ne-am cunoscut, a fost pe cât de neașteptat, pe atât de rapid totul, parcă nu am vrut să pierdem nicio secundă.

Poate că acela a fost un moment în care am realizat cât timp pierdem aiurea, fără sens. M-am surprins pe mine, am realizat câtă nevoie aveam de cineva inteligent, curajos, cu umor și brațe puternice'', a mai spus actrița, potrivit sursei citate. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel