Theodora Mărgean a hipnotizat juriul Românii au Talent. Andra: Sper să treci peste toate etapele acestei emisiuni ca să te mai ascult

Data publicării:
Theoodora Mărgean
Descriere foto: Theoodora Mărgean

Theodora Mărgean a făcut senzație la Românii au Talent prin muzica pe care a cântat-o la pian. Antrenându-se de mulți ani, Andra a recunoscut efortul din spatele rezultatului.

Theodora Mărgean este verișoara Anei Mărgean - concurenta care a ocupat locul 4 în finalele America Got Talent. Și ea a fost prezentă în sala Românii au Talent pentru a o susține pe Theodora. Cea din urmă cântă la pian de 11 ani, în prezent având doar 15 ani. Provenind dintr-o familie de artiști, melodia cântată i-a hipnotizat pe jurați. Ea a participat la concursuri naționale și internaționale, antrenându-se câte 2-3 ore în fiecare zi cel puțin.

„Sper să treci peste toate etapele acestei emisiuni ca să te mai ascult. Ești foarte talentată și faci cinste numelui Mărgean și nu ai cum să cânți așa dacă nu studiezi”, a spus Andra.

Juriul a fost foarte impresionat de capacitățile fetiței, astfel că nu i-a fost greu să-și asigure cei 3 de „Da”.

„Theodora, oamenii ăștia care m-au luat la Românii au Talent nu mi-au spus că vor fi și oameni care cântă la pian. Altfel ceream dublu. Eu pot spune doar că ai cântat ceva care a fost în forță față de ce am mai auzit. Nu mă pricep la pian. Eu nu zic „Dă Doamne să se oprească”, eu zic „Doamne, să se așeze”, a spus Mihai Bobonete.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel