Theodor Andrei dezvăluie toate secretele din spatele competiției Eurovision. Decizia luată de artist: „O poveste de la cap la coadă”

Theodor Andrei, tânărul care a reprezentat România la Eurovision anul acesta, vrea să dea lovitura cu o mișcare artistică îndrăzneață. 

Theodor Andrei este preocupat în această perioadă de examenul maturității, însă imediat după Bacalaureat el vrea să se apuce de un proiect îndrăzneț. Mai precis, tânărul artist își dorește să scoată un album în care să cânte despre experiența de la Eurovision, dezvăluind astfel toate secretele. 


„După BAC mă închid în studio pentru că vreau ca anul acesta să termin albumul în română, care divulgă toate secretele din spate, cu Eurovision-ul. Sunt o mulțime de lucruri, despre mine, dragoste, drumul meu. Este o experiență complexă. Tocmai aceasta este ideea, este mai mult decât un album, este o experiență, o poveste de la cap la coadă, cu introducere, mijloc, note de autor, este ceva fabulos. Lucrez și la ceva în engleză pentru publicul international, care este extraordinar de supportive. M-am pus față în față cu surpriza faptului că am scos videoclip pentru piesa “Artist”, care deja răspunde la o grămadă de controverse, care vorbește despre body shaming, despre faptul că toată lumea are aceeași piele. (…) Este o chestie super poetică. În ciuda faptului că totul este în română, publicul din afară a fost cel mai receptiv la mesaj. Eu cred că piesa lasă o amprentă și în contextul Eurovisionului românesc”, a declarat Theodor Andrei pentru ego.ro

Vrea să devină actor

Mai mult, artistul a dezvăluit că plănuiește să dea admiterea la UNATC , secția actorie și că visează mai apoi la un master în regie. Acesta are deja o oarecare experiență în lumea teatrului chiar și a filmului, fiind convins că acesta este drumul său profesional.


„Am admiterea la facultate în septembrie, la UNATC, actorie. Vreau să fac masterul în regie. Eu am luat multe premii în teatru și în regie. Am luat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal la Festivalul Internațional de Comedie Grigore Vasiliu Birlic, am luat un premiu pentru regie de scurtmetraj la feStin și am mai luat un premiu pentru regia primului meu spectacol”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

 

 

Theodor Andrei, mulțumit de rezultatul de la Eurovision

 

„Eu sunt mulțumit”. Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, despre faptul că a primit 0 puncte în semifinală: „Nu sunt ofticat”

 

Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023, a fost invitat în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, unde a vorbit  despre prestația care i-a adus un val imens de critici.

Piesa interpretată de Theodor la cel mai cunoscut concurs de muzică din Europa a obținut un record negativ – cea mai slabă participare a României de până acum: „Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!”, a declarat acesta.

În ciuda acestui fapt, artistul nu înțelege de ce publicul nu a apreciat prestația lui și a avut 0 puncte în semifinală: „Nu pot să-mi explic asta! Eu știu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulți fani străini care ne-au susținut. Suportul din partea străinilor a fost copleșitor”.

De asemenea, cântărețul a fost mulțumit și de ținuta în jurul căreia s-au iscat foarte multe discuții: „Mie mi-au plăcut hainele”, a declarat acesta.

Theodor Andrei i-a recunoscut lui Cătălin Măruță faptul că Eurovision 2023 a reprezentat pentru el un adevărat roller coaster emoțional: „Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient... te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta... de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar!”.

În ciuda rezultatului și al călătoriei tumultoase, tânărul este mai mult decât fericit cu experiența trăită: „E o chestie pe care dacă o trăiești o dată în viață... e arhisuficient!”, a recunoscut Theodor.

 

Theodor Andrei, reprezentantul României de anul acesta de la Eurovision, nu a reușit să ducă țara noastră în finala competiției.

România, reprezentată de Theodor Andrei cu piesa "D.G.T. (Off and On)", a ratat calificarea în finala concursului Eurovision 2023.

Reprezentantul ţării noastre a concurat în cea de a doua semifinală a competiţiei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 03 iul 2023, 09:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience