Theo Rose și Misha Miller, confundate de public: “Lumea zice că semănăm”

Data publicării:

Misha Miller și Theo Rose seamănă izbitor, în opinia fanilor, care au ajuns să le confunde. 

Sâmbătă seara, la cel mai așteptat eveniment muzical al anului, Forza ZU, din Piața Sfatului din Brașov, fanii au fost martorii unei întâlniri surpriză dintre două artiste îndrăgite de public: Misha Miller și Theo Rose. Cele două artiste au fost printre protagoniștii serii, oferind publicului un spectacol memorabil.

În timp ce scena Forza ZU găzduia nume sonore ale muzicii, Misha Miller și Theo Rose au avut ocazia să se întâlnească în culise și să petreacă câteva momente împreună.

Într-o postare pe Instagram, Misha Miller și Theo Rose au publicat o fotografie în care se aflau împreună, cu o întrebare pentru fanii lor: "Lumea ne zice că semănăm. Au dreptate?"

 

Fanii au răspuns cu entuziasm,  spunând că observă asemănarea dintre cele două și că ar vrea să le vadă colaborând în viitor.

 

VEZI ȘI: Oracolul VEDETELOR: Întrebări picante pentru Misha Miller / VIDEO

Misha Miller a urcat pe scena Forza ZU, debutând cu un moment emoționant în care a interpretat "Cerul". A urmat piesa mult așteptată a serii, publicul cântând împreună cu Misha fiecare vers al piesei "Un minut”, Piața Sfatului fiind ca o singură voce ce cânta piesa inimilor. 

 

Melodia este binecunoscută în România și a fost chiar imnul Radioaventura ZU în luna august. Artista a avut un moment special pe scenă, cântând “Un minut” și alături de Daniel Buzdugan și Mihai Morar.

 

“Vreau să mulțumesc Radio ZU, Forza ZU, pentru că mi-au oferit șansa de a cânta pe scenă alături de cei mai mari artiști din țară. A fost o onoare pentru mine. Atmosfera de pe scenă, mai ales atunci când a cântat toată piața alături de mine piesa “Un minut”, a fost un moment pe care nu o să îl uit niciodată.” a declarat artista emoționată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel