Theo Rose se confruntă din nou cu probleme de sănătate: „Dacă sunt țărancă, mi-am luat corpul prin surprindere”

Data publicării:
Theo Rose, sursa foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, sursa foto Instagram

Theo Rose are probleme de sănătate. Vedeta le-a dezvăluit fanilor de ce s-a îmbolnăvit. 

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A devenit celebră odată cu participarea în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta are o voce de aur și o frumusețe aparte. 


Chiar dacă este tot timpul ocupată cu repetițiile sau concertele, aceasta își face timp pentru a comunica cu fanii de pe Instagram. Recent, aceasta le-a dezvăluit că a răcit teribil de rău din cauza aerului condiționat.


„După ce că așa și așa, că nu vă mai zic, m-a luat o răceală de la aerele astea condiționate. Ți-e mai mare dragul. Cum să am așa noroc de om prost făcut grămadă? Dacă sunt țărancă, mi-am luat corpul prin surprindere și nu e prima dată. Acum nu mai înțelege, e Crăciunul, suntem la gârlă. S-a zăpăcit și el. M-a luat cu strănut”, a spus Theo Rose la InstaStory. 


Theo Rose s-a confruntat cu anxietatea în perioada copilăriei: 


„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios.


Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”, a spus Theo Rose la o emisiune de televiziune, în urmă cu ceva timp. 

 

Citește și: Anda Adam și soțul ei s-au despărțit. Sorin Nicolescu rupe tăcerea: ”E liberă să facă ce crede că e mai bine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel