Anda Adam și soțul ei s-au despărțit. Sorin Nicolescu rupe tăcerea: ”E liberă să facă ce crede că e mai bine”

Data publicării:
Anda Adam, sursa intagram
Descriere foto: Anda Adam, sursa intagram

Anda Adam și Sorin Nicolescu și-au spus adio, după șase ani de relație. Blondina și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat.

Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu au ajuns la finalul căsniciei. După șase ani în care au petrecut clipe frumoase împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit spynews, Anda Adam și-a găsit deja alinarea în brațele unui afacerist din Timișoara, care ar fi însurat și ar avea doi copii.

La scurt timp după ce blondina s-a afișat cu noul iubit, Sorin Nicolescu a confirmat despărțirea. Soțul artistei a declarat că orice om este liber să facă ce vrea cu viața lui și că nu are de gând să-și spele rufele în public. Mai mult decât atât, acesta a preferat întotdeauna să fie rezervat atunci când vine vorba despre problemele cu care confruntă familia sa.

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici cqnd au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.

Sorin Nicolescu a precizat că fosta sa soție este liberă să facă ce vrea. Deși nu trec printr-o perioadă prea bună, îi poartă în continuare un mare respect, mai ales că este mama fiicei lui.

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mai declarat fostul soț al vedetei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel