Theo Rose, probleme în sarcină: „Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă”

Data publicării:

Theo Rose se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, în această perioadă. 

Theo Rose este însărcinată în câteva luni de zile cu Anghel Damian, vestea ieșind la iveală de curând. Chiar dacă artista nu și-a dorit să le dea fanilor această veste atât de curând, informațiile au început să curgă în mediul online, iar ei nu i-a mai rămas decât să le confirme. Acum, aflată în plină activitate profesională, se pare că artista a început să resimtă oboseala, care se îmbină cu stările negative pe care le aduce primul trimestru de sarcină, motiv pentru care artista le-a mărturisit fanilor faptul că timp de o săptămână a stat pe perfuzii. Theo Rose s-a confruntat cu grețuri, reușind să mănânce extrem de puțin, în ultima vreme. 

„După o săptămână, nu vreți să știți de care, mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână am reușit să mă pun pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal.

Sper să nu-mi mai revină stările alea, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Foame îmi este, dar mi-e și greață în același timp. Astăzi mă simt bine.”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

VEZI și: Theo Rose: „Mă simțeam foarte rău, am ieșit să vomit”. Ce a putut să-i spună un tânăr, imediat după ce i-a cerut un autograf

 

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată

Chiar dacă trăiesc o poveste de dragoste de câteva luni de zile, Theo Rose și Anghel Damian vor forma, în curând, cu adevărat o familie. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată și, în ciuda unor păreri care consideră faptul că aceștia s-au grăbit, cei doi sunt în culmea fericirii și nu-și pot exprima bucuria care-i încearcă în aceste momente speciale. 

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune', a declarat regizorul serialului Clanul pentru protv.ro.

VEZI și: În ce relație a rămas Theo Rose cu fostul iubit, Alex Leonte: „Ne-am luat un angajament”

 

Mama lui Theo Rose e în culmea fericirii

Extrem de entuziasmați de această veste s-au arătat a fi și părinții artistei, care așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a nepoțelului lor. Mai mult, mama lui Theo Rose este dispusă să renunțe chiar și la cariera ei, pentru a avea grijă de bebelușul fiicei ei, pe care toată familia îl aștepta cu sufletul la gură, de ceva vreme. 

“Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră!”, a declarat Nina Diaconu, mama lui Theo Rose, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Theo Rose, primele imagini cu burta de gravidă la vedere. Gestul făcut de artistă în timpul unui concert / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel