Theo Rose, noi probleme în sarcină. Artista s-a confesat fanilor: "Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă în sarcină. 

Theo Rose se bucură de o sarcină ușoară, care îi permită să își continue activitatea profesională fără probleme. Deși este sănătoasă și sarcina decurge perfect, vedeta dezvăluie că e destul de stresată și că are momente în care se sperie din orice, punând și mai multă presiune pe ea. Recent, artista le-a mărturisit fanilor că s-a simțit foarte rău. 

Theo Rose, noi probleme în sarcină

Theo Rose a recunoscut că seara trecuta nu s-a simțit foarte bine, dar cu toate astea nu a renunțat la filmările pentru Clanul. Mai mult decât atât aceasta a avut o secvență în care trebuia să plângă, așa că nu a ezitat și a plâns, chiar mai mult decât cerea rolul,  pentru a se descărca.

'Am o viață….Azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, tantrum, nu știu cum se numește ăsta. Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă? Întrebare pentru parentologi. Am filmat cam de la 9 și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns cu o poftă. De mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Păcat că puteți să vedeți aceste secvențe abia în sezonul 3.', a dezvăluit Theo Rose pe Instagram-ul personal.

Stările ciudate cu care se confruntă Theo Rose în sarcină

Theo Rose a fost invitată în platoul emisiunii "La Măruță", de la PRO TV,  unde a vorbit despre schimbările din viața ei, despre sarcină, dar și despre proiectele profesionale în care se implică.

"La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă".

ele mai mari bătăi de cap ale viitoarei mămici vin din propriile gânduri. Cele mai mari temeri ale acesteia fiind că nu se va descurca atunci când va veni bebelușul. 

"Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii buna, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri".

Theo Rose, păcălită de medicul care îi urmărește sarcina

Într-o sesiune de Q&A pe Instagram ea le-a răspuns fanilor ei la întrebări despre evoluția sarcinii  legate de kilograme, cum va naște sau cum au ales numele copilului lor, Sasha.

Deși este încă foarte tânără, Theo a declarat că își dorește foarte tare un copil și de abia așteaptă să devină mămică. Cu milioane de fani și o comunitate pe măsură, Theo își ține urmăritorii la curent, pe rețelele de socializare, cu fiecare etapă a evoluției sarcinii ei. Fire sinceră și deschisă, această nu se sfiește să expună nici laturile plăcute, dar nici pe cele neplăcute din frumoasă perioadă pe care o traversează.

"Mi se pare un aspect important, având în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău"

 “ M-am întrebat foarte mult timp, cum aleg părinții numele copiilor lor, pentru că mi se pare un aspect important, având în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău, în momentul în care îi alegi un nume pe care el o să îl poarte în spate, pentru tot restul vieții lui. Și eram curioasă cum se întâmplă chestia asta.” 

Inițial cei doi au crezut că vor avea fetiță, pentru că Theo, care s-a confruntat cu episoade anxietate, frecventase diverși terapeuți care îi spuseseră că va avea cu siguranță, un copil de sex feminin, care să vină să completeze energia masculină pe care o are frumoasă cântăreața.

Citește continuarea AICI

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel