Theo Rose, păcălită de medicul care îi urmărește sarcina: "În toată zăpăceala aia o crezi pe cuvânt că nu mai știi la ce să te gândești"

Data actualizării: | Data publicării:
Theo Rose
Descriere foto: Theo Rose

În urmă cu câteva luni, Theo Rose lua prin surprindere pe toată lumea, atunci când s-a aflat de relația ei cu Anghel Damian, regizorul serialului “Clanul”, de la ProTV. La scurt timp după acest anunț incendiar, cei doi aveau să mai ofere o surpriză de proporții fanilor și nu numai: frumoasa cântăreață este deja însărcinată. 

Într-o sesiune de Q&A pe Instagram ea le-a răspuns fanilor ei la întrebări despre evoluția sarcinii  legate de kilograme, cum va naște sau cum au ales numele copilului lor, Sasha.

Deși este încă foarte tânără, Theo a declarat că își dorește foarte tare un copil și de abia așteaptă să devină mămică. Cu milioane de fani și o comunitate pe măsură, Theo își ține urmăritorii la curent, pe rețelele de socializare, cu fiecare etapă a evoluției sarcinii ei. Fire sinceră și deschisă, această nu se sfiește să expună nici laturile plăcute, dar nici pe cele neplăcute din frumoasă perioadă pe care o traversează.

"Mi se pare un aspect important, având în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău"

 “ M-am întrebat foarte mult timp, cum aleg părinții numele copiilor lor, pentru că mi se pare un aspect important, având în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău, în momentul în care îi alegi un nume pe care el o să îl poarte în spate, pentru tot restul vieții lui. Și eram curioasă cum se întâmplă chestia asta.” 

Inițial cei doi au crezut că vor avea fetiță, pentru că Theo, care s-a confruntat cu episoade anxietate, frecventase diverși terapeuți care îi spuseseră că va avea cu siguranță, un copil de sex feminin, care să vină să completeze energia masculină pe care o are frumoasă cântăreața.

Nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem

Însă, lucrurile nu stau întotdeauna așa cum par, avea să explice jurata de la “Vocea României”.

“ Treaba a stat în felul următor, de fapt,” și-a continuat confesiunea Theo Rose, “la controlul de 10 săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în față monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus, că este clar ce se întâmplă, e clar că bebelușul nostru stă deja foarte bine la anumite capitole și evident, o să avem băiat. Atunci, doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal, a încercat să disimuleze și a zis că nu că sunt mai mari șanse să fie fetiță și atunci, nah, în toată zăpăceala, aia o crezi pe cuvânt că nu mai știi la ce să te gândești. În ziua petrecerii de gender reveal, deși eram siguri că noi vom avea fetiță,  eu speram în adâncul sufletului meu să fie băiat, pentru că eu mă blocasem deja pe numele de Sasha. Pur și simplu, mi-a venit în minte numele ăsta Sasha, că să înțelegeți cum l-am ales. Nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem. Și deși există și fete pe care le cheamă Sasha, nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa, mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să îl cheme Sasha,” a povestit interpreta.

„Am și zile în care sunt curajoasă și zic că mai bine suport câteva ore travaliul”

La fel de sinceră această a continuat să răspundă întrebărilor, nesfiindu-se să mărturisească și care este situația kilogramelor luate în sarcină, plângându-se că deja îi este puțin dificil să își ascundă burta la filmări. Oricum, ar fi a hotărât să nască natural, ceea ce îi da ceva emoții, și spunând că “este o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele nasc ușor, altele au un travaliu lung și dureros. Acum Dumnezeu știe… Am și zile în care sunt curajoasă și zic că mai bine suport câteva ore travaliul și după aia mă refac, pot să mă ridic în picioare și pot să îmi continui viață, mai ales că știți că am problema aia cu operațiile, eu nu m-am operat niciodată de nimic siimi doresc foarte tare să trec prin experiență asta fără să trec printr-o operație.”

Cât despre kilogramele acumulate, a spus că până în prezent a luat 10 kilograme, pe care și-ar dori să le păstreze și după ce va naște, pentru că îi place tare mult cum arată așa. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel