Theo Rose, moment neașteptat după naștere: „Erau toate la coadă să vadă băiatul”

Data publicării:
Theo Rose, captură video Youtube, Gând la gând
Descriere foto: Theo Rose, captură video Youtube, Gând la gând

Theo Rose a făcut publice mai multe detalii din perioada în care a devenit mămică.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir, Theo Rose a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală, dar și din momentul în care a devenit mămică, acesta fiind unul plin de necunoscute pentru îndrăgita artistă. Astfel, aceasta își amintește și acum cu amuzament cum, imediat după ce l-a adus pe lume pe Sasha, toate femeile din spital, fie ele cadre medicale sau alte graviduțe, au venit în număr cât mai mare să vadă copilul vedetei. Acest lucru a stârnit și o reacție din partea lui Teo Trandafir, care nu înțelege deloc acest gest.

„Am trăit asta și eu cu Sasha în spital. Doamnele asistente, unele mămici, toate mă știau, mă îndrăgeau, au trecut pe la mine. Țin minte că primisem multe flori, toți mi-au trimis, era la ușă florărie, eu am început să mai împart pe acolo. Erau toate la coadă să vadă băiatul, erau mămici care abia născuseră și veniseră să vadă.”, a dezvălui Theo Rose în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir.

„Dar de ce?”, a întrebat-o Teo Trandafir.

„Erau toate curioase să vadă cum arată copilul meu, zici că eu am făcut altceva. Era un copil ca toți ceilalți, poți să-ți închipui. A fost cum sunt bebelușii când se nasc.”, a completat artista.

Citește și: Theo Rose, implicată în plin scandal. Prima reacție a artistei: Îmi doresc să clarific situația

Anghel Damian a asistat la naștere

Artista nu a trecut singură prin toate aceste lucruri, ci a fost însoțită la orice pas de partenerul ei de viață, care nu a scăpat-o o clipă din ochi. Astfel, solista spune că Anghel Damian nu doar că a asistat la naștere, dar a și stat internată cu ea pe parcursul celor trei zile, pentru a afla diferite lucruri importante ce țineau de creșterea bebelușului.

„Anghel s-a internat cu mine, a stat cu mine acolo și a învățat toate tehnicile alea, cum să-l speli, să-l pui pe mână, am avut de învățat niște lucruri. A fost în sală la naștere, mie nu mi-a fost rău, mi-am făcut tot felul de filme, le-am pregătit pe asistente și le-am spus că eu vomit la panică. M-am liniștit, după care le-am zis că bărbatul meu leșină dacă vede sânge. Pregătiți pe jos, dacă pică. Nu s-a întâmplat nimic, a fost furat, bărbatul meu nu mai era acolo, părea că nu e cu noi, se uita și nu mai avea nicio reacție.”, a mai dezvăluit ea. 

Citește și: L-a înșelat sau nu Theo Rose pe Alex Leonte cu Anghel Damian? Artista a dat cărțile pe față: „Mi-a fost frică. Era de parcă merita orice”

„Aș mai face unul și acum”

Dacă acum ceva timp, experiența nașterii i se părea una destul de terifiantă, acum, Theo Rose spune că ar face oricând al doilea copil. Vedeta spune că preponderent s-a bucurat de o sarcină destul de liniștită, dar și de o naștere ușoară.

„Nu am fost de tot anesteziată. Eu știam, vorbeam cu doamna doctor, i-am urat succes. M-a ajutat acest lucru pentru că mi-a dat curaj. Aș mai face unul și acum, atunci nu știam ce mă așteaptă, acum știu. Știi ce bine a fost cât am fost gravidă? În prima perioadă a fost greu, pentru că aveam dureri și avem de filmat, dar când mi-au trecut grețurile ce m-am bucurat de mâncare... eu nu mănânc de regulă, eu nu pot să mănânc de la stres.”, a mai declarat solista.

Citește și: „Nu făceam avort”. Theo Rose ar fi rămas alături de Alex Leonte, dacă ar fi avut un copil: „Nu ieșeam din relația aia”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel