Theo Rose, implicată în plin scandal. Prima reacție a artistei: Îmi doresc să clarific situația

Data publicării:
Theo Rose și Anghel Damian
Descriere foto: Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose s-a trezit implicată în plin scandal.

Theo Rose a făcut o declarație care a fost greșit înțeleasă. Invitată în podcastul lui Bursucu, artista a spus că „o femeie care spune că nu își dorește copii, în timp ce ea o relație cu un bărbat, înseamnă că nu își dorește copii cu acel bărbat”.  

 

Theo Rose a revenit asupra declarației pentru a lămuri lucrurile. Ea a spus că nu a vrut să spună așa ceva și că s-a înțeles complet aiurea.

 

„Am fost la un podcast și am zis o chestie, nereușind să acopăr întregul subiect, lucru care face ca declarația mea să fie interpretată într-o direcție neconformă cu ce gândesc eu. Așa că îmi doresc să clarific o situație. Am spus că există o categorie de femei care deși se află într-o relație, spun că nu își doresc copii, iar adevărul este că nu își doresc copii alături de bărbatul cu care se află. Am continuat dând un exemplu personal.

 

Dar vreau să spun că am prietene care sunt singure și care nu își doresc copii și nici nu și-au dorit niciodată și nici n-așteaptă un bărbat cu care să aibă copii, ceea ce e extraordinar.

 

Am prietene care sunt alături de bărbații pe care îi iubesc și nu își doresc copii. Și din nou nu există niciun fel de problemă. Ar fi și culmea să am eu o problemă cu asta.

 

Ce voiam eu să spun avea o idee foarte bună la bază. Era o sugestie de a-ți pune niște întrebări înainte de a stabili și de a declara niște lucruri poate neconforme cu adevărul din tine. Atât. Nu îți dorești copii, foarte bine, nu face. De ce ar trebui să aibă cineva o problemă cu asta? N-am nicio problemă cu oamenii care nu își doresc copii. Cine nu își dorește... să nu facă copii. Nu e nicio problemă”, a zis Theo Rose.

Unele femei pur și simplu nu simt dorința de a avea copii și preferă să-și concentreze energia și resursele în alte direcții, cum ar fi cariera, hobby-urile sau alte relații. Pentru unele femei, cariera și realizările profesionale sunt prioritare în viața lor, și pot decide să nu aibă copii pentru a-și putea concentra întreaga atenție și efort în această direcție. În unele cazuri, femeile pot decide să nu aibă copii din preocupări legate de sănătatea și bunăstarea posibililor urmași, în special dacă există un risc crescut de a transmite anumite boli genetice sau condiții medicale.

 

VEZI ȘI: L-a înșelat sau nu Theo Rose pe Alex Leonte cu Anghel Damian? Artista a dat cărțile pe față: „Mi-a fost frică. Era de parcă merita orice”:

https://www.spectacola.ro/l-a-inselat-sau-nu-theo-rose-pe-alex-leonte-cu-anghel-damian-artista-a-dat-cartile-pe-fata-mi-a-fost-frica-era-de-parca-merita-orice_38398.html

 

VEZI ȘI: Motivul uimitor pentru care Theo Rose nu poartă inelul de logodnă. A fost luată la rost de Teo Trandafir:

https://www.spectacola.ro/motivul-uimitor-pentru-care-theo-rose-nu-poarta-inelul-de-logodna-a-fost-luata-la-rost-de-teo-trandafir_38403.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel