Theo Rose, mai sinceră ca niciodată. Artista a recunoscut cu ce bărbat din România s-ar mărita, dacă nu ar fi căsătorit

Data publicării:
Theo Rose, instagram
Descriere foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose a dat cărțile pe față. Artista a dezvăluit cine este bărbatul cu care s-ar căsători, dacă nu ar fi însurat.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă vocea ei, vedeta este apreciată și pentru faptul că spune lucrurilor pe nume.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Theo Rose a fost provocată să răspundă la câteva întrebări picante. Artista a fost întrebată cu ce bărbat celebru din România s-ar căsători. Fără să stea prea mult pe gânduri, frumoasa cântăreață a mărturisit că prezentatorul de la Burlacul, Răzvan Fodor, ar fi cel cu care ea ar merge în fața altarului în cazul în care nu ar fi fost deja într-un mariaj.

”Îl iubesc de când eram mică pe Răzvan Fodor. M-aș mărita și mâine, dacă nu era căsătorit”, a spus ea în emisiunea ”La Măruță”, de pe Pro TV.

La ce nu poate renunța Theo Rose

 Artista a dezvăluit faptul că nu a putut să renunțe la o pereche de blugi din liceu deoarece au fost cumpărați din primii bani câștigați de ea. Mai mult decât atât, aceștia îi aduc aminte de vremurile copilăriei.

"Am niște perechi de blugi skinny, cu talie joasă și cu tăieturi, cum se purtau când eram în liceu și nu am putut renunța la ei. Am dezvoltat un soi de atașament pentru ei, pentru că erau ok atunci. I-am cumpărat din primii mei bani și cu atât mai puțin mă îndur să îi arunc sau să îi dau mai departe, dar sunt aici în șifonier și sunt mulțumită să îi văd din când în când, când îmi aduc aminte de vremurile alea", a mărturisit Theo Rose pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel