„Mi s-a spus că trebuie să iau în calcul”. Theo Rose, avertizată de medic, cu doar câteva săptămâni înainte să nască

Data publicării:
Theo Rose, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Theo Rose, captură video Youtube/ La Măruță

Theo Rose se pregătește să devină mămică, iar emoțiile pentru momentul cel mare cresc pe zi ce trece. 

Theo Rose a început numărătoarea inversă până când va deveni mămică. Vedeta își va putea ține în mai puțin de o lună bebelușul în brațe, astfel încât emoțiile sunt la cote maxime, iar pregătirile sunt și ele intense. Mai mult, artista este convinsă de faptul că vrea să-i dea o șansă nașterii naturale, însă, pe de altă parte, aceasta spune totuși că a fost avertizată de medic cu privire la faptul că acest lucru ar putea întâmpina probleme, motiv pentru care s-ar putea trece la cezariană, în regim de urgență.

„Mai sunt patru săptămâni, teoretic. Am emoții, pentru că momentul ăla ar putea fi oricând, abia aștept. Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras, asta e problema. Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană există temeri, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul.

Am emoții acum și după naștere cum o să mă descurc cu bebelușul, deși mie îmi plac copiii tare. E o prezență nouă, dar permanentă. Abia l-am așteptat. Sunt convinsă că de-acum nu mă voi mai plictisi vreodată. Vreau să alăptez, sunt pregătită și pentru chestiile astea. Am înțeles că orice mamă poate alăpta dacă se stimulează suficient.”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Theo Rose, despre boala cumplită cu care se confruntă de ani buni: „M-am simțit părăsită și s-a apăsat butonul”

Câtă pauză va avea Theo Rose după naștere

Char dacă majoritatea mămicilor își iau o pauză bine meritată după naștere, pentru a putea petrece cât mai mult timp cu cel mic, artista spune că va sta acasă mai puțin de două luni. Mai mult, Theo este convinsă că-l va putea căra pe cel mic peste tot cu ea. 

„Am pauză de o lună și un pic după naștere. Eu am zis că iau copilul cu mine la filmări, să vadă unde trăiește mama lui, o să aibă o copilărie fericită, o să cunoască oameni extraordinari, o să fie înconjurat de muzică, de actori mișto. Inițial am zis că nu mi-ar plăcea să fie artist, pentru că eu am văzut care sunt dezavantajele acestei vieți.”, a mai spus ea.

VEZI și: „Am pornit subnutrită”. Câte kilograme a acumulat Theo Rose în sarcină. Artista recunoaște că a rezistat cu greu la filmările pentru serialul „Clanul”

„Mi-am propus să stăm o perioadă acasă, cu ai mei”

Și, pentru că perioada de după naștere vine cu extrem de multe noutăți, artista spune că și-a făcut deja planuri să stea la casa natală, imediat după această perioadă, astfel încât să dispună de tot ajutorul din partea părinților săi.

„Pătuț nu am luat încă, mi-am propus să stăm o perioadă acasă, cu ai mei, iar ei acolo i-au pregătit camera lui, cu pătuț. Mă aștept ca prima perioadă să vreau să-l țin continuu lângă mine, dar mama să fie acolo permanent. 

Cred că o să-l tratez cu relaxare. Anghel are o inteligență extraordinară și știe să ceară lucruri frumos de la oameni, mi-e greu să cred că el va fi cel dur, dar eu o să fiu o mamă ca toate mamele, mi-am propus să vorbesc cu el ca un om mare și să-i explic tot ce se întâmplă.”, mai spune Theo Rose. 

Citește și: Theo Rose a visat momentul nașterii: „O fetiță născută prematur...”. Artista este copleștiă de emoții



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel