Theo Rose este noua prezentatoare SuperStar România: „N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat”

Data publicării:
Theo Rose, Pro TV
Descriere foto: Theo Rose, Pro TV

Theo Rose este noua prezentatoare SuperStar România, de la PRO TV

În urmă cu peste două luni, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams s-au așezat la masa juriului și au pornit în căutarea următorului #superstar al României! Sute de concurenți au venit în fața lor și au dat tot ce au avut mai bun pentru a-i convinge că merită o șansă. Dintre aceștia, peste 110 au primit tichetul auriu și au trecut de etapa audițiilor. 

Cu fiecare nouă etapă, dificultatea concursului a fost tot mai mare, iar numărul calificaților a scăzut. Acum doar 32 au mai rămas în luptă pentru titlul de SuperStar, dar și pentru cel mai mare premiu oferit vreodată într-o competiție: 1 milion de lei. De săptămâna viitoare, ei vor intra în cea mai importantă etapă de până acum: semifinalele.

De această dată, alături de concurenți, pe scenă, se va afla, în premieră, o prezentatoare! Cea care li se alătură celor patru jurați în căutarea SuperStarului și care va scrie această filă a legendei este nimeni alta decât îndrăgita artistă, Theo Rose! 

Fiecare piesă lansată de ea a devenit instant hit, iar telespectatorii PRO TV s-au bucurat de diminețile petrecute cu ea în timpul verii când a făcut parte din Gașca Vorbește Lumea. De această dată, Theo va avea rolul de a-i încuraja pe concurenți, de a le oferi din energia ei și de a afla cum se simt aceștia în timpul jurizărilor. 

Încântată de această nouă provocare, Theo Rose declară: ”O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, dupa ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată, că îmi trăiesc visul în prime-time la TV, că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel