Theo Rose, despre teama pe care o are după ce va naște. Artista a recunoscut: ”Sunt cam apatică. E greu să fiu femeie gravidă 9 luni, dar...”

Data publicării:

Theo Rose a dezvăluit ce teamă are, după ce va deveni mămică pentru prima dată. 

Theo Rose se pregătește să devină mămică pentru prima dată. Emoțiile cresc de la o zi la alta, dar cu toate astea, frumoasa artistă și iubitul ei, Anghel Damian, așteaptă cu nerăbdare să-și strângă copilul în brațe, mai ales că nu a avut parte de o sarcină tocmai ușoară.

Theo Rose, despre teama pe care o are după ce va naște

Chiar dacă nu s-a simțit bine sau a fost ocupată cu evenimentele și filmările pentru filmul „Clanul”, artista nu și-a neglijat fanii, astfel că i-a ținut, în continuare, la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.  Theo Rose le-a povestit cu ce pofte sau probleme s-a confruntat în sarcină, însă recent le-a dezvăluit și care este cea mai mare teamă a ei pentru momentul de după naștere.

Theo Rose a recunoscut că se teme ca după naștere să nu-i piară pofta de mâncare, pe care a dobândit-o pe parcursul sarcinii și să revină la stările și kilogramele pe care le avea înainte.

'Buna ziua si vă salut din viața mea, unde eu sunt cam apatică. E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni. Mă duc să mănânc, pentru că în sfârșit îmi place și mie să mănânc. Tare mi-e frică că după ce nasc revin la setările din fabrică. E singurul lucru de care mă bucur cu toatp inima mea că nu știu dacă o să mai țină așa mult. În sfârșit îmi place să mănânc și mi-e poftă de mâncare.', a povestit Theo Rose în mediul online.

Cu ce probleme s-a confruntat Theo Rose în sarcină

De-a lungul sarcinii, Theo Rose s-a confruntat cu mai multe probleme specifice femeilor gravide.Cu toate astea, a reușit de fiecare dată să se liniștească și chiar să facă haz de necaz. 

‘Am o viață….Azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, tantrum, nu știu cum se numește ăsta. Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă? Întrebare pentru parentologi. Am filmat cam de la 9 și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns cu o poftă. De mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Păcat că puteți să vedeți aceste secvențe abia în sezonul 3.’, a dezvăluit Theo Rose pe Instagram-ul personal, în urmă cu câteva zile.

Mesajul controversat al artistei

Recent, vedeta a postat pe Instastory un mesaj neclar, care pare să-i fie adresat unui anume Cristian, ca o povață, despre celebritate și dezavantajele vieții de artist. Deși nu explică mesajul în cauză, fanii au speculat că ar fi vorba de o scrisoare pentru copilul pe care îl poartă în pântec. 

„Dar nu tu ai vrut asta, Cristian? Nu tu ai vrut succes? Credeai că succesul vine numai cu o tolbă de lucruri bune? Asta va fi blestemul tău de-acum întotdeauna. Când o să cauți, ca să găsești va trebui să cauți de zece ori mai mult.

Toți sunt cu ochii pe tine. Dar trebuie să fii doar atent, atâta tot. Să nu îi lași să îți intre în inima ta care e mereu deschisă și s-o ciugulească. Să te ferești de căpușe, pentru că ai văzut, ele par așa mici și inofensive, dar de fapt stau acolo și-ți sug toată viața. Mai închide uneori ușa, Cristian, iubitul mamei, că n-are să se întâmple nimic rău”, a scris Theo Rose în mediul online.

 

Citește și: Cezar Ouatu, motivul pentru care îi este frică de singurătate: "Sunt persoane care suferă…” Ce planuri are artistul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel