Theo Rose, MOTIVUL pentru care a refuzat colaborarea cu Kanal D. Artista a fost înlocuită de Alexandra Ungureanu

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut să colaboreze cu Kanal D.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, în cadrul podcastului realizat de Gojira, vedeta a vorbit despre emisiunea pe care trebuia să o prezinte la Kanal D. Theo Rose a dezvăluit și motivul pentru care nu a ajuns la o înțelegere cu conducerea. Mai exact, artista trebuia să prezinte o emisiune la Radio Impuls, până i se găsea un loc și ca prezentatoare TV. 

Deși probele au decurs ok, se pare că Theo Rose a refuzat colaborarea cu Kanal D din cauza banilor. Ulterior, Alexandra Ungureanu a fost cea care a înlocuit-o pe artistă. 

“Cei de la Kanal D mi-au propus să-mi dea ceva de făcut pentru o perioadă, până ar fi avut un post liber pe TV. M-au chemat la niște probe, la Radio Impuls. Acolo m-au chemat să discutăm despre niște proiecte pe online și chiar au succes proiectele astea, niște emisiuni pe diferite teme, cum are Alexandra Ungureanu. Emisiunea aia trebuia s-o fac eu, ce face Alexandra Ungureanu acum.

Și m-au chemai la discuții, odată, de două ori de trei ori, singurul aspect la care nu ne înțelegeam erau banii. Dar nu că nu mă înțelegeam eu, el (n.r. managerul) nu se înțelegea. Tot plecam nemulțumiți de acolo și nu înțelegeam. Ne spunea ‘Nimeni niciodată nu o să vă dea cât cereți’. Ca să ajung la Radio trebuia să mă trezesc la 4 dimineața, iar cu cântări și restul, m-ar fi distrus.”, a dezvăluit artista în podcastul lui Gojira.

 

Theo Rose, despre suferințele în dragoste

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste din România. Pe lângă vocea care a consacrat-o, vedeta s-a remarcat și prin carisma și sinceritatea de care a dat dovadă. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, Theo Rose a lansat o piesă alături de Andrei Bănuță, acolo unde au pus în versuri cuvinte extrem de emoționante despre despărțirea unui cuplu, iar după lansare, toții fanii artistei au fost curioși să afle de unde s-a inspirat pentru a scrie versurile. Astfel, artista a ținut să le mărturisească fanilor că a avut perioade când a suferit foarte mult din dragoste. Aceasta a precizat că a trecut prin toate stările posibile, de la lipsa poftei de mâncare, până la plâns. 

„Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează. Așa s-a manifestat la mine suferința și așa am cântat-o”,  le-a mărturisit Theo Rose fanilor ei.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel