Theo Rose, despre suferințele în dragoste. Artista a trecut prin numeroase stări: „N-am mâncat, n-am dormit, am zăcut plângând”

Data publicării:
Theo Rose, sursa instagram
Descriere foto: Theo Rose, sursa instagram

Theo Rose a vorbit despre decepțiile sale în dragoste. 

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste din România. Pe lângă vocea care a consacrat-o, vedeta s-a remarcat și prin carisma și sinceritatea de care a dat dovadă. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, Theo Rose a lansat o piesă alături de Andrei Bănuță, acolo unde au pus în versuri cuvinte extrem de emoționante despre despărțirea unui cuplu, iar după lansare, toții fanii artistei au fost curioși să afle de unde s-a inspirat pentru a scrie versurile. Astfel, artista a ținut să le mărturisească fanilor că a avut perioade când a suferit foarte mult din dragoste. Aceasta a precizat că a trecut prin toate stările posibile, de la lipsa poftei de mâncare, până la plâns. 

„Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează. Așa s-a manifestat la mine suferința și așa am cântat-o”,  le-a mărturisit Theo Rose fanilor ei.

Theo Rose este într-o relație cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose este într-o relație de cinci ani de zile cu nepotul lui Nea Mărin. Cei doi locuiesc împreună, dar încă nu au luat decizia de a ajunge în fața altarului. Vedeta spune că nu se simte pregătită pentru acest pas și nimic nu o poate convinge să facă ceva de care nu este sigură. 


„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. (...) Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine”, a spus Theo Rose pentru VIVA!. 


Între cei doi situația nu este mereu roz și au adesea discuții în contradictoriu, dar pe care le depășesc cu ușurință. Theo Rose spune că iubitul ei este gelos, dar acum că merge peste tot cu ea, aceste discuții s-au mai diminuat. 


„Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă conviețuirea. Suntem tineri și încăpățânați. (...) Sigur că au existat situații. Nu are cum să îi fie ușor, mai ales că nu sunt o tipă simplu de controlat. Dar a înțeles. E mai tot timpul cu mine, deci n-a fost tocmai greu”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel