Thea Haimovitz spune ce greșești în tratarea acneei: Hai să ne oprim puțin și să o luăm mai moale. Nu acesta este tratamentul

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Mirela Vescan și Thea Haimovitz, de la Mi-Th Influencer, au discutat în această ediție despre cum nu pot trata în mod corect oamenii acneea. Deși încă există multe mituri cu privire la această problemă, Mirela și Thea dezvăluie câteva adevăruri care nu pot fi negate.

„A mers la medic și a primit tratament o cremă și o pastilă. Este de ajuns? Fără tratament cosmetic știu că nu poți”, spune Mirela Vescan.

„Câteodată sunt de ajuns. La cosmetică nu trebuie neapărat să tratezi pielea, să faci extracție. Începutul acesta de tratament cu extracții... hai să ne oprim puțin și să o luăm mai moale. Nu acesta este tratamentul.

E nevoie de hidratare, de cunoașterea pielii. Conținutul coșurilor nu se scoate oricum. Acneea nu se rezolvă doar prin atât. Dacă era așa, nu ar mai fi fost o problemă pentru toată lumea.

Cu ajutorul unei creme și cu ajutorul unor tablete, dintr-odată acneea arată mai bine, dar trebuie să știm că acneea acționează sub formă de sinusoidă; acum e sus, acum e jos.

(...) Ne interesează pielea din jurul coșurilor. Cea agresată și atacată este pielea. În tratament primează pielea, apoi coșurile. Forma coșului, când a început acneea - sunt lucruri care ne interesează. Facem un adevărat istoric al problemei”, răspunde Thea, la Mi-Th Influencer.

Youtube video image

 

Ulterior, Thea devoalează tratamentul cu abur pe care îl folosesc mulți pentru a scăpa de acnee; ea spune că nu este metoda potrivită, recomandând alte căi de tratare, acestea necesitând analiza pielii în primul rând.

„Lumea încă mai stă la abur, deși nu funcționează, de ani de zile. Nici nu are rost pentru că deshidratezi pielea. Hai să spunem că, dacă vrei să dai un push neapărat și ai hidratat bine pielea, poate merge, dar în niciun caz nu rezolvă problema doar prin abur.

Ei vor să dispară coșurile, dar nu văd că acestea s-au instalat pe un ten care a trecut printr-un proces de deshidratare cumplit. Odată ce pielea ajunge să-și schimbe textura și începe să se deshidrateze... ea dă semne clare.

Dacă vrei să tratezi acneea, te ocupi mai întâi de hidratarea pielii. La abur, depinde ce uleiuri folosești, ce se pune în apa respectivă. Această metodă niciodată nu va duce la o deschidere a pielii în așa fel încât să scoți ce e în coșuri. 

Apoi, extracțiile duc la autoînsămânțare. Acneea, dacă e pe bază de stafilococ sau alte probleme similare, combinată cu extracții, poate duce la înmulțirea acesteia”, încheie Thea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel