Thea Haimovitz, semnal de alarmă despre ten: Nu te poți juca, îți ia tot cheful de viață o astfel de situație! / video

Data publicării:
Acnee, foto pixabay
EXCLUSIV
Descriere foto: Acnee, foto pixabay

Mirela Vescan și Thea Haimovitz, de la Mi-Th Influencer, au vorbit în această ediție despre una dintre cele mai comune probleme ale oamenilor. Este vorba despre acnee, iar ea nu mai este demult valabilă doar în cazul tinerilor pentru că acum ea este regăsită și în cazul copiilor, dar și adulților.

„Acneea merge la pas cu stările de fericire. Ideea de pe vremuri că te căsătoreai însemna să intri într-o stabilitate, într-o independență față de părinți, se întâmpla o maturizare.

Fetele se căsătoreau devreme, aveau acnee și rămâneau însărcinate, dar corpul trecea prin alte transformări în acest context.

Câteodată, corpul reacționează bine la schimbarea mediului, la schimbarea alimentației, altădată treaba nu trece atât de simplu, nu se termină atât de ușor.

Acneea poate fi o boală care, atunci când se instalează, nu scapi de ea nici la menopauză. Dacă ajungi să te vindeci de acneea, în majoritatea situațiilor rămân urme ale acesteia, acolo unde a fost acneea pielea îmbătrânește diferit.

E o poveste întreagă acneea, nu poți sta să aștepți să te măriți că atunci îți trece”, spune Thea, la Mi-Th Influencer.

 

Youtube video image

 

Thea precizează că mulți părinți nu iau mai multe măsuri preventive pentru a a-și apăra copiii de această problemă dermatologică.

Mitul cicatrizării

 

„Pielea, la un moment dat, are puterea de a se estompa, mai ales dacă ești la pubertate. Pielea are posibilitatea de a reacționa frumos. Să zicem că, în urma unor găuri uriașe, începi să observi un fel de cicatrizare, dar ele nu trec așa.

Ai nevoie de hidratare. Odată ce ai avut o piele cu acneea... Eu nu știu cum să fac tații și mamele să înțeleagă că există pre tratamente de acnee. Orice acnee începe cu un coș și o putem rezolva cu niște tratamente ieftine, simple, cu echilibrarea pielii, cu niște suplimente pe care copilul le ia și care ajută la echilibrare dintr-o bătaie de palme”, spune Thea.

 

Acneea fără vârstă

 

„Nu cred că are vârstă. Am văzut copii pacienți de 5 ani cu acnee. Prin anii 1990 am avut la mine în familie o fetiță frumoasă cu pielea sănătoasă, dar pe nas avea multe coșuri negre.

Poți spune că acele coșuri negre nu sunt acnee, dar mai târziu acestea evoluează în coșuri cu conținut. La vremea respectivă, când am văzut că asemenea coșuri negre pe nas, am vrut să văd ce conțin, pentru că părinții nu știau ce să facă.

Ce a ieșit din acel punct negru... la un copil de 6 ani... 

Ulterior, după ce a ajuns la pubertate, fetița respectivă avea foarte multă acnee în zona menționată.

Nu te poți juca, îți ia tot cheful de viață o astfel de situație. Ce poți preveni cu ani în urmă, îți ia ani să rezolvi după”, încheie Thea, la Mi-Th Influencer.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel