The Rolling Stones i-au adus un omagiu emoţionant lui Charlie Watts: "Ne este dor de el ca formaţie, ne este dor de el ca prieten pe şi dincolo de scenă”

Data publicării:
The Rolling Stones, foto Instagram
Descriere foto: The Rolling Stones, foto Instagram

Sir Mick Jagger i-a adus un omagiu emoţionant regretatului baterist Charlie Watts la revenirea pe scenă a formaţiei după moartea acestuia,

Muzicianul a murit pe 24 august într-un spital londonez la vârsta de 80 de ani.

Trupa a declarat că va merge înainte cu pregătirile pentru turneul No Filter din SUA, programat să înceapă pe 26 septembrie la St Louis şi care va cuprinde 13 date de concerte.

Watts nu urma sa ia parte la acesta, deoarece se recupera în urma unei proceduri medicale nespecificate.

Sir Mick a distribuit un videoclip pe Instagram de la un concert "de încălzire" al formaţiei din 20 septembrie, de pe stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts, în care el şi colegii săi de trupă îi aduc un emoţionant omagiu lui Watts, notează Agerpres. 

"Ne este dor de el ca formaţie, ne este dor de el ca prieten pe şi dincolo de scenă şi avem atât de multe amintiri despre Charlie - şi sunt sigur că unii dintre voi care ne-au mai văzut aveţi la rândul vostru amintiri despre Charlie. Sper că vă veţi aminti de el aşa cum facem noi, aşa că am vrea să-i dedicăm acest concert lui Charlie", a declarat Sir Mick.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Rolling Stones (@therollingstones)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Rolling Stones (@therollingstones)

Muzicianul Steve Jordan fusese anterior anunţat ca înlocuitorul temporar al lui Watts la tobe.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel