Teoria celor TREI MARI iubiri în viață. TU la a câta ești acum?

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Milan Popovic
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Milan Popovic

Fiecare poveste de iubire pe care o trăim reprezintă o etapă din viața noastră precum o cheie prin care deschidem următoarea ușă, o modalitate prin care să ne pregătim pentru următorul pas. În această perioadă în care respirăm iubire prin toți porii odată cu intrarea lui Venus în Pești, vă prezentăm teoria celor trei iubiri.

Există o teorie comform căreia în viață ne întâlnim cu trei mari iubiri după cum precizează curiousmindmagazine.com aici.

Prima iubire este cea care ne face să acționăm impulsiv, să facem lucruri prostești. A doua este precum o luptă și scoate din noi atât ce este mai bun cât și ce este mai rău. În sfârșit, a treia iubire este cea care vine în mod natural și în care nu mai simțim nevoia să ne zbatem, ci doar să ne sprijinim reciproc.

Prima iubire

Romantică, dar și cu accente dramatice, trăiești cu senzația că ar putea dura o eternitate, e genul de iubire pentru care ai da orice ca să o păstrezi nici nu mai contează ce sacrificii se nasc în calea ei, ce principii se încalcă pentru ea, căci tu ești sigur(ă) că l-ai găsit pe El, că ai găsit-o pe Ea. Aceasta e iubirea care te face să te maturizezi.

A doua iubire

De data aceasta înveți mai multe despre tine, aproape că îți dai seama că prin ea ajungi să te cunoști mai bine pe tine însuți decât pe partenerul tău și îți dai seama că tu ai nevoie de altceva, ai nevoie să poți avea încredere în acel om, însă afli asta pe calea cea grea, deoarece e o iubire foarte dramatică. Îți spui mereu că va veni acel final fericit pe care îl tot aștepți, dar nu faci decât să o dai din rău în mai rău. Și asta se întâmplă până înțelegi că te afli într-un cerc vicios, într-o relație toxică ce te consumă.

Este o experiență care te face mai puternic, te aduce cu picioarele pe pământ și te face să îți dai seama că uneori iubirile mor.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel