Teodora Stoica a dat cărțile pe față! Cum îl numește pe tatăl ei

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Teodora Stoica
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Teodora Stoica

Teodora Stoica a vorbit despre cum se înțelege cu tatăl ei, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB-ului, clubul patronat de Gigi Becali. pe care o are cu tatăl ei.

Teodora Stoica și-a schimbat total stilul de viață, după ce a trecut cu bine peste un moment critic. Când avea 25 de ani, însă mezina familiei Stoica a ieșit învingătoare. În prezent, Teodora este foarte bucuroaseă și petrece mult timp împreună cu tatăl ei, mai ales că ambii lucrează în același loc de muncă, respectiv la FCSB. Teodora Stoica a dezvăluit, printre altele, și cum îi spune tatălui ei.

”Da, eu așa îi spun”

”Da, eu așa îi spun, Meme (n.red. - râde). Mamei îi spun simplu, mama. El îmi mai spune și-mi spunea când eram și mai mică, nu știu de ce, 'Lila', dar eu îi spun să se oprească și să-mi spună Teodora”, a dezvăluit, râzând, Teodora Stoica, la Pro TV.

Citește și - Fiica lui Mihai Stoica, mărturisiri sincere după ce s-a vindecat de cancer. Teodora s-a apropiat mai mult de Dumnezeu și de sport - https://www.spectacola.ro/fiica-lui-mihai-stoica-marturisiri-sincere-dupa-ce-s-a-vindecat-de-cancer-teodora-s-a-apropiat-mai-mult-de-dumnezeu-si-de-sport_39794.html 

”Este disperat după echipa asta. Ține cu ea încă din copilărie”

Relația dintre tată și fiică este una foarte bună, după cum a afirmat chiar și Teodora, care a explicat și cum a ajuns Mihai Stoica să fie fan înrăit al echipei italiene Inter Milano.

”Meme vorbește non-stop cu mine despre fotbal. Îmi spune și de niște echipe despre care eu nu am auzit. Vorbește cu patos. Fotbalul e viața lui. Da, și eu lucrez la FCSB. Da, mă pune la curent cu foarte multe lucruri, dar unele informații poate nu mă interesează (n.red - râde). Informații din alte țări, fiecare scor sau când e născut fiecare jucător, echipele de Under 12 nu știu ce au făcut, le știu pe toate”, a spus Teodora Stoica.

”A fost atât de emoționant pentru el, atunci când Inter i-a răspuns la scrisori”

 

”El ține cu Inter, din copilărie. E disperat după echipa asta. Când era mic, trimitea scrisori fiecărui club, iar cei de la Inter i-au răspuns. A fost atât de emoționant pentru el încât e disperat după echipa asta. Nu avem limite în comunicarea dintre noi, ne spunem orice, multe, multe detalii. Eu îi cer sfatul lui mereu”, a mai spus Teodora Stoica, conform Digisport.ro.

Citește și - Teodora, fiica lui Mihai Stoica, a dezvăluit cine sunt persoanele cunoscute din România de care a fost îndrăgostită. Tânăra a vorbit și despre tatăl ei - https://www.spectacola.ro/teodora-fiica-lui-mihai-stoica-a-dezvaluit-cine-sunt-persoanele-cunoscute-din-romania-de-care-a-fost-indragostita-tanara-a-vorbit-si-despre-tatal-ei_39843.html Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel