Fiica lui Mihai Stoica, mărturisiri sincere după ce s-a vindecat de cancer. Teodora s-a apropiat mai mult de Dumnezeu și de sport

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: La Măruță/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: La Măruță/YouTube

Teodora, fiica lui Meme Stoica, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții sale: lupta cu cancerul, la doar 24 de ani. După ce s-a vindecat, tânăra și-a schimbat complet stilul de viață.

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, a dezvăluit recent chinul prin care a trecut în urmă cu câțiva ani, când medicii i-au dat un diagnostic crunt. La doar 24 de ani, Teodora afla că suferă de cancer cu metastaze la plămân și la coloană. Iată cum a reușit tânăra să câștige lupta cu boala incurabilă.

Boala a apropiat-o de Dumnezeu pe Teodora Stoica

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Teodora Stoica și-a deschis sufletul și a povestit despre calvarul prin care a trecut, după ce a aflat că are cancer. Chiar dacă a fost o perioadă grea, acum, tânăra vede partea plină a paharului și recunoaște că viața i s-a schimbat complet și că s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu.

„Până atunci, relația mea cu Dumnezeu era inexistentă, dar am început să citesc, am început cu rugăciune și, practic, vorbeam cu El, dună ciudat, însă când nu ai cu cine să  vorbește, Dumnezeu mereu te ascultă. De atunci au început să apară doar semne pozitive.”, a mărturisit Teodora Stoica.

În ciuda gravității diagnosticului, Teodora Stoica nu a făcut chimioterapie sau alte proceduri agresive. A mărturisit că această încercare a adus-o mai aproape de Dumnezeu și a reprezentat un moment de transformare profundă în viața ei.

Cum a aflat fiica lui Mihai Stoica că are cancer

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, a dezvăluit calvarul prin care a trecut în urmă cu câțiva ani, când medicii i-au dat un verdict crunt: cancer. Tânăra a recunoscut că viața i s-a schimbat complet.

„M-am dus la maseurul de la FCSB și el mi-a spus că am un nodul. M-am uitat și l-am văzut, pe mine nu mă deranja, nu-l observasem și tiroida mea era ok, analizele erau perfecte. Am mers să-l scot și de fapt, atunci când am mers să-mi fac operația au văzut că treaba e mai complicată. Acela a fost momentul în care am realizat.”, a continuat Teodora Stoica.

Te-ar putea interesa și: Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, în lacrimi, la 4 ani de când s-a vindecat de cancer. Ce mesaj a transmis tânăra: „Să nu uitați să...”

Teodora Stoica merge la maraton. Tânăra a acceptat provocarea

Pe lângă apropierea de Dumnezeu, Teodora s-a apropiat mai mult și de sport, nu degeaba e fiica lui Mihai Stoica. Astfel, alergătorii din România vor avea parte d eo cursă specială la finalul lunii, la care va participa și fiica managerului FCSB. Aceasta se pregătește cu unul dintre cei mai rapizi maratoniști ai țării.

Teodora Stoica e nerăbdătoare și s-a antrenat încontinuu și e gata să bată un nou record. Alergătorii vor pleca din Piața Constituției în cursele de 5 și 10 kilometri.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Ce mânca Teodora, fiica lui Meme Stoica, înainte de a se descoperi că are cancer la 24 de ani. Ce mănâncă acumGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel