Teodora Metiu ne învață să ne cunoaștem mai bine partenerul de viață. Cum ne dăm seama dacă acesta ne minte și cât de importante sunt complimentele pentru o femeie

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Ilinca Vandici/Youtube
Descriere foto: Sursă foto: Ilinca Vandici/Youtube

Femeile apreciază adesea complimentele venite din partea soților lor, considerându-le o dovadă de afecțiune și apreciere. Aceste gesturi simple de recunoaștere pot avea un impact semnificativ asupra încrederii și stimei de sine. Atunci când ele dispar, pot apărea semne de întrebare în mintea femeilor.

Într-o relație, complimentele pot întări legătura emoțională, arătând că partenerul observă și apreciază eforturile și calitățile celeilalte persoane.

Cum arată „chipul dragostei”

Invitată în cadrul podcastului găzduit de Ilinca Vandici, Teodora Metiu, specialist în citirea vocilor, a dezvăluit secretele ascunse dintr-un cuplu. Aceasta a vorbit, în special, despre comunicarea în cuplu.

„Oamenii care iubesc au chipul dragostei. Această dragoste interioară ne îndulcește trăsăturile. După ceva timp, când această îndrăgosteală se mai duce, el revine la mutra lui anterioară. Și te uiți la el și parcă nu îl mai recunoști. Când chipul dragostei moare în căsnicie, adică atunci când tu nu mai vezi îndulcirea din chipul său, acolo poate fi o problemă.

Dacă încep să îi deranjeze lucrurile pe care le iubeau înainte, de asemenea, este un semn important că acolo iubirea, ușor, ușor, se scurge, se duce undeva departe de noi. De exemplu, ea se îngrașă, lui nu-i place că ea s-a îngrășat. Aici sunt două variante: sunt unii care-ți spun: 'Pune mână și slăbește, că te-ai făcut cât o gogoșică!', iar aici e groaznic și cea care aude cuvintele astea va deveni vulnerabilă. E posibil să-l primească în viața ei pe primul bărbat care va veni și îi va spune că e superbă, fix așa cum e. Nu ai voie să-ți faci soția 'gogoșică' chiar dacă ea este. În schimb, poți să-i spui: `Iubito, vrei să slăbim? Hai să o facem împreună!`”, a explicat Teodora Metiu.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, despre greșeala pe care o fac majoritatea cuplurilor într-o relație: „Aia nu-i iubire”

Bărbații sunt ușor de citit

Bărbații care mint în relații aduc cu ei o serie de probleme care pot submina încrederea și stabilitatea relației. Minciuna, fie ea mică sau mare, poate crea fisuri adânci în legătura emoțională dintre parteneri, generând sentimente de nesiguranță și trădare.

Motivele pentru care un bărbat ar putea alege să mintă sunt variate, incluzând dorința de a evita conflictele, de a ascunde greșelile sau de a proteja sentimentele partenerului.În schimb, spre deosebire de femei, bărbații sunt mai ușor de prins atunci când aleg să nu fie corecți cu iubitele lor.

„Bărbații se trădează destul de ușor, nu știu să se ascundă. Din acest punct de vedere, noi suntem mai sofisticate, noi, femeile, știm să ascundem mai bine. Nu aș vrea să se înțeleagă că  fac o comparație intelectuală între femei și bărbați, nu, nici vorbă, doar că în zona asta relațională, bărbații sunt mai ușor de citit și mai pe fața decât suntem noi.

Gestul băgatului mânii în buzunar, în momentul în care tu întrebi ceva tensionat, de exemplu: `Unde ai fost, dragă, azi-noapte?`, și el își bagă automat mâna-n buzunar, de cele mai multe ori, semnalizează o gravă minciună. Mână în buzunar înseamnă că nu vrea să-ți spună, pentru că vrea să pară relaxat.”, a continuat Teodora Metiu.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Menirea vieții tale, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Dacă nu înțelegi asta, nu vei ști niciodată cine ești”Data publicării: 13.06.2024 09:30



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel