Menirea vieții tale, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Dacă nu înțelegi asta, nu vei ști niciodată cine ești”

Data publicării:
Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe
Descriere foto: Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe

Adam Stavarache a dezvăluit ce calități, dar și defecte avem, în funcție de data nașterii.

Adam Stavarache, numerolog, a vorbit despre menirea fiecărei persoane în parte, în funcție de data nașterii. Este important să aflăm calitățile, dar și slăbiciunile cu care am fost înzestrați, pentru a putea face pașii cei mai corecți în viață și pentru a ne putea atinge scopurile, spune el.

„Data nașterii, numele nostru ne influențează realitatea în care trăim. E foarte important ca omul să înțeleagă softul lui, să înțeleagă psihologia lui, pentru că dacă nu faci asta, nu vei ști niciodată cine ești, trebuie să-ți vezi proiecția prin data nașterii. Omul care crește din punct de vedere numerologic, își cunoaște foarte bine defectele, calitățile, abilitățile.”, a declarat Adam Stavarache în cadrul podcastului Sens by Natasha.

Despre persoanele născute pe 1

1 trebuie să învețe să comunice corect, trebui să învețe să fie lideri, să-și asculte individualitatea în mulțime. E vorba de a-ți înțelege propria esență, e despre creativitate, el dă startul la tot, pate materializa tot ceea ce-și dorește. El reprezintă puterea lui Dumnezeu. Are abilități extraordinare în multiple domenii. Lumea îi poate percepe îngâmfați, agresivi, mândri. 

Despre persoanele născute pe 2

Sunt persoane foarte sensibile, emoționale, ei citesc rapid emoțiile oamenilor. Este o energie care vine din mediu, captează energia, de acolo sunt preluate și emoțiile lui. Pot înțelege rapid ce li se întâmplă oamenilor și îi vindecă. 

Despre persoanele născute pe 3

Sunt oameni dornici să simtă grijă, iubire, creativitate, pentru ei viața reprezintă dorința supremă de a face lucruri creative, de a se dezvolta într-o anumită zonă. Iubesc foarte mult să devină profesori, vor să acapareze cunoștințe. Sunt extrem de buni intelectuali, pentru că ei toată viața caută să se dezvolte.

Despre persoanele născute pe 4

Sunt foarte buni pe organizare, planificare. Au darul de a organiza, de a construi, dacă cred în ei pot construi de la zero. Știu să managerieze lucruri. Pot părea foarte duri uneori, foarte reci, au limitele lor. Dacă le-ai trecut granițele mentale, creezi război. 

Despre persoanele născute pe 5

Este exact opusul lui 4, el este acea persoană trimisă să te educe, să-ți aducă noi cunoștințe. Ei merg pe informații mai profunde și abstracte. Este un învățător toată viața.

Despre persoanele născute pe 6

El este mediatorul într-un context și i se sparg lui oalele în cap. Are o tendință de sacrificiu. Vrea mereu să remedieze, să fie împăciutor, el caută mereu să îți arate că trebuie să înveți să iubești ceea ce ai. Te învață valoarea corectă a iubirii.

Despre persoanele născute pe 7

Este o energie care captează toate energiile dinainte. El vede direcția, sunt oameni de știință, care își stabilesc obiective și le ating, vede clar în ce direcție trebuie să se ducă. Dacă nu vede scopul, e foarte grav, pentru că soarta lui va fi una negativă. 

Despre persoanele născute pe 8

Este energia karmei materiale. Practic, este energia care guvernează toate procesele noastre de relație și de viață. Are puterea de a arăta că totul poate să renască, spune că tot ce ai făcut aici, vei plăti. Este cifra cea mai dură, când e vorba de greșeli.

Despre persoanele născute pe 9

Este foarte puternic, pentru că stăpânește restul codurilor. Sunt oameni foarte înțelepți, singuratici. Aceste persoane sunt individualiste, se focusează pe ei. Sunt persoane cu o viziune total diferită.

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel