Fiica lui Teo Trandafir, victima bullying-ului. Dezvăluirile prezentatoarei TV: "Am trecut peste toate"

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir și fiica ei, Maia, sursa instagram
Descriere foto: Teo Trandafir și fiica ei, Maia, sursa instagram

Teo Trandafir a recunoscut că fiica ei, Maia, a fost victima bullyng-ului.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu fiica ei, cu care are o legătură foarte strânsă. În ediția emisiunii de ieri, pe care o moderează, Teo Trandafir a vorbit, alături de Ani Crețu și Carmen Tănăse, despre cum ne protejăm copiii ca să nu devină victimele bullyng-ului. În acel moment, prezentatoarea TV a făcut o dezvăluire neștiută despre fiica ei. Se pare că, în trecut, Maia a fost victima bullyng-ului la școală.

 „Este atât de familiar pentru mine termenul. Copilul meu, în ciuda faptului că noi suntem împreună de când s-a născut ea, se numește în fața lumii un copil adoptat. A venit acasă și mi-a spus că: «Nu te juca cu Maia, că e adoptată». I-am zis: «Stai dragă liniștită, că nu e niciun fel de problemă. Tu ai suficientă minte în cap încât să te joci cu alt copil dacă asta e concepția». În felul acesta am trecut peste toate”, a povestit Teo Trandafir la Kanal D.

 

 

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Teo Trandafir a vorbit despre momentul în care a decis să adopte un copil. 

 

„Cu câteva luni în urmă (n. red. de momentul in care Maia a devenit fiica ei), o bună prietenă pierdea copilul. Și mi-a dat telefon de la spital, era extrem de sedată și m-a întrebat cu jumătate de glas dacă mă leg să adoptăm amândouă. N-am putut să-i spun în momentul ăla nimic. Și-am spus „Mă leg”. Am ajuns acasă și am spus „Doamne, am mințit-o”.Cum să fac eu acum? Și am început să mă rog la Dumnezeu, exact așa cuvânt cu cuvânt ”Doamne, dacă tu crezi că eu pot să am grijă de un copil, eu care nu pot să am grijă de mine, dă-mi un semn. O să fiu cu urechile ciulite, o să înţeleg, pentru că știi că sunt suficient de subtilă încât în momentul în care îmi declini o realitate să o prind din zbor”.Nu mi-a declinat o realitate, am primit un telefon. ”bună ziua, am în fața mea o femeie care dorește să…Vrei?”…”Da”„, a povestit Teo Trandafir .

 

De atunci, Teo Trandafir a considerat-o copilul ei și au devenit foarte apropiate. 

. „După care au început nenorocirile, medicii din jurul meu, prietenii îmi spuneau că nu trebuia să fac asta pentru că trebuiau făcute analize, niște teste, că nu se știa dacă e fată sau băiat.Este copilul meu! Copilul meu urla după mine. Și într-unul din interviurile pe care Maia le-a acordat pentru Kanal D spunea așa ”Din cer eu te-am ales ca să fim împreună și să ne trăim fericirea” Ea m-a ales, eu doar am știut să spun da în momentul în care a trebuit”, a povestit Teo TrandafirGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel