Teo Trandafir, sfat de care ar trebui să țină cont toată lumea: E singurul pe care nu încetez să îl repet

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir, captură video Youtube Kanal D Romania
EXCLUSIV
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video Youtube Kanal D Romania

Teo Trandafir a vorbit cu Spectacola.ro.

Teo Trandafir a oferit un interviu exclusiv pentru Spectacola.ro, în care a discutat despre lecțiile de viață pe care le-ar împărtăși cu versiunea ei puțin mai tânără. De asemenea, a dat și cel mai bun sfat.

Sfatul este unul profund. În esență, sugerează că prioritizarea fericirii personale este fundamentala în viață. Este o declarație puternică despre importanța cultivării stării de bine și a împlinirii interioare în fața altor obiective sau presiuni exterioare. 

 

Întrebată ce sfat i-ar da lui Teo de la 20 de ani, vedeta TV ne-a zis:

„Un sfat pe care, din păcate, nu îl pot urma, pe care l-am primit și eu la vremea mea: Ai încredere în tine! Eu nu știu ce înseamnă asta. Mi se pare că să ai încredere în tine este o formă de nesăbuință pe care o plătim scump. Trebuie să muncim pentru încredere și nici atunci nu ai de unde să știi dacă lucrurile vor ieși cum dorești. Să te bazezi pe spontaneitate mi se pare imprudent, pentru că e posibil să nu vină când ai nevoie”

Ce sfat crezi că ți-ar da Teo de la 90 de ani?

Nu știu să răspund, pentru că încă nu am înțelepciunea și abilitatea de a vedea lucrurile într-o asemenea perspectivă. Mi-aș spune, probabil, Ține-o așa! Fii calmă, echilibrată, totul o să fie bine. Dacă ai ajuns până la vârstă asta, înseamnă că tu, Teo, cea de la 50 de ani, ai facut ceva bine! bravo!

Ce sfaturi primește Maya, la cei 20 de ani ai ei?

Maya a primit deja, după părerea mea, sfaturile pe care trebuia să le primească la momentul la care era nevoie de ele. Nu dai sfaturi copilului tău când are deja mintea formată. Faci acest lucru când are nevoie. Singurul meu sfat, pe care l-am spus adesea și nu încetez să îl repet, este că în viața asta nu trebuie să faci nimic în afară de a fi fericit.

 

VEZI ȘI: Teo Trandafir, interviu pentru Spectacola: Cred în destin până într-un punct. Oamenii spun „Lasă, că ne ajută Dumnezeu!” și sunt de acord, însă Dumnezeu merită un pic de respect:

https://www.spectacola.ro/teo-trandafir-interviu-pentru-spectacola-cred-in-destin-pana-intr-un-punct-oamenii-spun-lasa-ca-ne-ajuta-dumnezeu-si-sunt-de-acord-insa-dumnezeu-merita-un-pic-de-respect_39859.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel