Teo Trandafir, interviu pentru Spectacola: Cred în destin până într-un punct. Oamenii spun „Lasă, că ne ajută Dumnezeu!” și sunt de acord, însă Dumnezeu merită un pic de respect

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2
EXCLUSIV
Descriere foto: Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Teo Trandafir a vorbit în exclusivitate cu Spectacola.ro.

Teo Trandafir ne-a vorbit despre proiectele sale din 2024. Iată ce ne-a spus vedeta Kanal D!

 

2024 a venit cu multe proiecte pentru tine. De-a lungul timpului, ai reușit să te reinventezi, să seduci publicul și să îl ții lângă tine. Care crezi ca sunt atuurile care ți-au atras atât de multă simpatie?

 

Cred că sunt un om normal și acest lucru mă ajută. Oamenii apreciază firescul. Pentru mine este extraordinar acest lucru, pentru că nu trebuie să îmi pun și să îmi scot măști, este odihnitor și relaxant.

 

Simpatia vine și de la public, dar și de la invitații tăi. Pe lângă proiectul de la Radio Impuls, anul acesta ai lansat și podcastul "Gând la gând" care este un succes, dacă ne uitam la numărul de vizualizări. De ce abia acum?

 

Eu am simțit întotdeauna că Dumnezeu îți dă lucrurile pe care le dorești atunci când ești pregătit să le duci. Toată lumea mă întreba de ce nu fac un podcast și le-am răspuns că nu este momentul. Când a fost momentul, nu am stat pe gânduri.

 

Românii au prins gustul poveștilor; genul acesta de interviuri intime, relaxate, cu emoțiile la vedere, cu lecții de viață, au devenit extrem de populare. Cum vezi tu lucrurile și ce îți dorești să le aduci oamenilor în suflet și în minte cu aceste întâlniri "gând la gând"?

 

Niciodată nu mi-am dorit ceva anume, însă fiecare ediție a podcastului vine cu un invitat care le aduce celor care ne privesc ceva interesant. Desigur că am o documentare, am o idee despre ce lucruri aș dori să aflu de la invitat, însă niciodată nu am de unde să știu ce se va întâmpla în cursul firesc al dialogului. Tocmai acest firesc al poveștilor de la "Gând la gând cu Teo" generează emoție, și din partea mea, și din partea invitatului care vine și îți mărturisește ceva ce nu aș fi gândit că pot să întreb.

 

 

Crezi în destin, e un drum al fiecăruia prestabilit, sau crezi, mai degrabă, că totul e despre cum ne organizăm viața?

 

 

Eu cred în destin până într-un punct. Oamenii spun <Lasă, că ne ajuta Dumnezeu!> și sunt de acord, însă Dumnezeu merită un pic de respect.

Dacă noi ne lăsăm moi în brațele Lui și nu facem nimic, nu știu cât este de corect. Trebuie să Îl ajuți; în momentul în care simți că Dumnezeu vrea să te ajute, trebuie să sari. Cred în conlucrarea dintre Divinitate și personalitate.

 

Profesional, ce surprize ne mai pregătești?

 

Începand de lunea aceasta, emisiunea  "Follow us", poate fi urmarită de la  21.00, de luni până joi. Asadar, ne-am mutat în Prime Time și vă așteptăm să fiți alături de noi în continuare.

 

 

2. -imagine fara descriere- (ilinca-vandici-si-teo-trandafir_follow-us-kanal-d2_42548100.jpg)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel