Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Teo Trandafir revine cu un nou proiect media, după ce Kanal D i-a anulat emisiunea. 

Teo și Mihai Hînda, dialoguri savuroase, umor și muzică bună, la “Bară la Bară”, începând de luni, la Radio Impuls

 

                Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și carismatice vedete din România, cu o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, vor face echipa începând de luni, 18 septembrie, la  emisiunea “Bară la Bară”, iar plăcerea dialogului, comentariile pline de umor, pe diverse teme, artiștii momentului și muzică bună îi vor cuceri pe ascultătorii Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00.

 

 Pe cei doi prezentatori “Bară la Bară” îi leagă nu numai pasiunea pentru radio, ci și prietenia care a crescut de-a lungul timpului, chiar în studiourile Kanal D și Radio Impuls.

               “Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo Trandafir.

               “ Să fac emisie în fiecare zi de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranță unul dintre cele mai faine proiecte realizate  în cei 10 ani de radio. O să avem invitați, premii, hituri și multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”, a spus Mihai Hînda.

              Nu pierdeți, începând de săptămâna viitoare, la Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00, “Bară la Bară”,  o emisiune plină de energie și bună dispoziție, care îți face după-amiezile mai frumoase! Teo Trandafir și Mihai Hînda vor fi alături de ascultătorii lor oriunde s-ar afla aceștia, în trafic, la birou, în intimitatea locuințelor, cu dialoguri spumoase, interviuri exclusive cu artiștii momentului, piese interpretate live în studio și intervenții cu vedete din showbiz-ul autohton și nu numai. Umorul, dialogurile și atmosfera relaxată vor face din “Bară la Bară” una dintre experiențele cele mai așteptate ale zilei. 

 

 

Anunțul vine la doar câteva zile de la vestea că i-a fost anulată emisiunea de la Kanal D

 

Teo Trandafir a rămas fără emisiunea de la Kanal D. A circulat zvonul că aceasta ar fi fost concediată, dar iată că vedeta a rămas în același trust, unde, de data aceasta, va realiza o emisiune radio. 

„Am luat o pauză. Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi! Mulțumesc mult!”, le-a mai transmis vedeta urmăritorilor, cu câteva zile în urmă. 

 

De asemenea, Kanal D a declarat că emisiunea Theo Show este doar într-o pauză și că poate deveni oricând. 

“Emisiunea “Teo Show” se află într-o pauza, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc.

Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedetă Kanal D”, au punctat oficialii Kanal D pentru Paginademedia.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 15 sep 2023, 11:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience