Teo Trandafir, prima reacție, după ce s-a zvonit că rămâne fără emisiune: O să avem ce ne povesti

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Teo Trandafir a vorbit, pentru prima dată, despre zvonul conform căruia ar rămâne fără emisiunea de pe Kanal D.

Teo Trandafir a fost subiectul de discuție a primelor pagini zilele acestea. Motivul nu a fost reprezentat de aniversarea acesteia, care a avut loc pe 2 iunie, ci de zvonul care spunea faptul că aceasta ar fi rămas fără emisiunea de la Kanal D, după ce producătorii nu ar fi fost mulțumiți de audiențe. Ca să pună punct acestor speculații, un comunicat oficial transmit de trustul de televiziune spunea că, în realitate, emisiunea nu iese din grila de programe, ci i-a doar o scurtă pauză.

Teo Trandafir a oferit și ea prima reacție, în contextul acestui zvon. Vedeta a vorbit despre asta chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, spunând faptul că, atunci când se va întoarce din vacanță, vor avea extrem de multe lucruri de povestit, semn că plecarea ei nu este una definitivă.

“O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!”, a declarat Teo Treandafir în cadrul emisiunii Teo Show, potrivit Fanatik.

Care este reacția oficială a trustului Kanal D

Vestea tristă, conform căreia Teo Trandafir va dispărea de pe micile ecrane i-a întristat imediat pe fani, care au creat multă vâlvă în mediul online. Tocmai din acest motiv, Kanal D a reacționat imediat și a spus că trustul intră doar în grila de vară, fapt pentru care programul mai multor emisiuni va fi schimbat. Aceste schimbări vor intra în vigoare chiar de săptămâna viitoare.

Așadar, începând de luni, cei din faţa micilor ecrane vor putea urmări de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 15:00, “Casa Iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea.  Concurenţii care îşi caută jumătatea şi vor să se descopere pe sine în relaţie cu ceilalţi îşi vor împărtăşi trăirile şi experienţele telespectatorilor, dezvăluindu-şi faţete diferite ale personalităţii lor. Sâmbăta şi duminica, reality-ul  matrimonial va fi difuzat ca şi pâna acum, de la 16:00 şi de la 19:00.

După încheierea primului sezon “Strada Speranţei”, un nou sezon “Se strigă darul” va începe sâmbăta, 18 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D. Graţiela Duban Teohari şi Mihai Mitoşeru îi vor face pe telespectatori matorii celor mai frumoase nunţi din România, cu obiceiuri şi tradiţii spectaculoase.

Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori.

Ce spunea Teo Trandafir recent, despre retragerea din emisiune

În urmă cu puțin timp, Teo Trandafir a făcut chiar și o glumă pe tema retragerii din televiziune. Vedeta a fost întrebată despre momentul în care va renunța din lumina reflectoarelor, iar răspunsul prezentatoarei i-a uimit pe toți. Tot atunci, aceasta spunea că, în cazul în care va fi dată afară, va aștepta să primească alte oferte.

„Până mă dau afară. Ai altă idee? Și… 1. Mă dau afară 2. Aștept să văd dacă mă angajează altul. Stau un an să văd dacă mă angajează și abia după aceea mă retrag”, a mărturisit Teo Trandafir, totul fiind spus atunci în spirit de glumă., a spus Teo Trandafir, potrivit sursei citate.

Au crezut că e goală. Ruby, apariție incendiară pe covorul roșu. Bluza "fără sutien" / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel