Teo Trandafir, prietenie strânsă cu Andi Moisescu și Răzvan Exarhu: „Am mâncat împreună salam pe ziar”

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir a păstrat o prietenie strânsă cu multe celebrități. Nici măcar schimbarea postului la care lucrează nu i-a îndepărtat. 

Într-un interviu recent, Teo Trandafir și-a amintit despre anii tinereții, când s-au legat cele mai trainice prietenii. 

Vedeta Kanal D spune că a rămas extrem de apropiată cu oamenii din PRO TV, precum Andi Moisescu, despre care spune că îi este ca un frate.

„La un moment dat, la o adunare erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan. Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane şi acesta când a ajuns la mine a spus că nu mă poate caracteriza, pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine. Da, am prieteni minunaţi din toate televiziunile cu care nu intru în conversaţii despre serviciu, asta ca să nu intru în situaţii stânjenitoare, să nu ajungem la conflict de interese, dar personal suntem foarte legaţi. Dacă nu aş crede în noţiunea de prieten, aş lua-o razna. Adesea m-am simţit trădată, dar nu le pun la suflet, pentru că nu ştii cum te duce viaţa. Poate şi eu am greşit fără să îmi dau seama. Nu este bine să pui ştampila şi să spui că deţii adevărul suprem, a declarat Teo Trandafir pentru OK Magazine. 

 

Mânca mămăligă făcută de Exarhu

Mai mult, vedeta își amintește cum în perioada sărbătorilor, înainte de anii 90, meniul de Crăciun era reprezentat de mămăliga gătită de Răzvan Exarhu. Ea spune că nici atunci, dar nici acum, nu este adepta cadourilor de Crăciun. Atunci, motivul erau banii, sau mai bine spus, lipsa lor. Acum, vedeta se descrie a fiind „o ciudată” care nu vrea să aștepte o sărbătoare pentru a oferi cuiva drag ceva ce are nevoie. La fel procedează și cu fiica sa, îi cumpără cadourile atunci când îi sunt necesare. 

 

„Eu şi Maia suntem nişte oameni ciudaţi; noi nu ne facem cadouri de Sărbători. Ne dăruim lucruri când avem nevoie de ele. Maiei i s-a spart telefonul în septembrie, nu puteam să o las până în Decembrie ca să primească unul nou. Dar în anii tinereţii mele, când nu aveam bani deloc, conceptul de cadou nu exista. Îmi amintesc că în '89, în preajma Sărbătorilor, mâncam mămăliga pe care o făcea Răzvan Exarhu, la cuptor, este reţeta lui. Nu că nu aveam bani pentru cadouri, nu aveam nici pentru mâncare. Dar asta cumva ne-a unit şi a făcut din tinereţea noastră un loc în care ne întoarcem cu nostalgie, nu pentru că eram săraci, ci pentru că eram tineri”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

 

Teo Trandafir a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre ce înseamnă Crăciunul pentru ea, care sunt cele mai dragi amintiri legate de sărbătorile de iarnă, dar și cum are de gând să petreacă în acest an.

 

La final de an, Teo Trandafir face un scurt bilanț al reușitelor, dar și a provocărilor din 2021. Prezentatoarea TV este recunoscătoare pentru multe lucruri și se roagă la Dumnezeu să-i dea ceea ce crede EL că are ea nevoie. 


SPECTACOLA: Ce a însemnat 2021 pentru tine?

Teo Trandafir: A fost un an căruia nu am să-i reproșez foarte multe. Au fost schimbări care se întâmplă în fiecare an, dar orice schimbare în bine este binevenita...


SPECTACOLA: Care au fost cele mai mari provocări dar și cele mai mari reușite în anul care tocmai se încheie?


Teo Trandafir: Pentru mine reușită, mai ales în perioada asta, înseamnă fiecare zi. Atâta vreme cât reușim să trecem cu bine peste încă o zi, fară să ne îmbolnăvim de orice, fară să fie nevoie să ne ducem să ne tratam, pentru mine este deopotrivă și o mare provocare, și o reușită. Stiu că poate voi fi acuzată că cer prea puțin, dar de obicei îi cer lui Dumnezeu ce știe El că trebuie să îmi dea, nu ceea ce vreau eu.

 

SPECTACOLA: Care sunt gândurile cu care intri în noul an?

Teo Trandafir: Nu sunt dintre cele mai optimiste, pentru că văd ce se întâmplă, nu sunt genul care să considere că Revelionul aduce schimbarea universală, astrală. Nu cred că anii se măsoară așa. Nu cred că pe 31 Decembrie poți să fii nefericit, chinuit , sarac și șomer și pe 1 Ianuarie totul se vă schimba și vei avea un an bun. Trecerea de la o perioada la alta este lentă și trebuie așteptată.

 

Citește AICI interviul integral. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel