Teo Trandafir, obiceiul ciudat la care nu poate renunța: „Nu pot să dorm altfel”

Data publicării:
Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir dezvăluie că are un ritual apare, atunci când vine vorba de dormit. 

Teo Trandafir nu concepe să doarmă în lenjerii de pat dacă nu sunt albe. La fel și la capitolul prosoape. Prezentatoarea TV chiar și-a adunat o întreagă colecție de prosoape și lenjerii de pat albe, dintr-un anumit material și spune că nu poate să doarmă dacă schimbă lenjeria. 

„La mine acasă toate prosoapele mele sunt albe, absolut toate cearceafurile mele sunt albe din Damasc, deci toate sunt la fel, pentru că nu pot să dorm decât în alb”, a povestit Teo Trandafir pentru ego.ro.

 

Teo Trandafir vrea să își pună silicoane: „Să arăt ca la 20 de ani”

 

Teo Trandafir se menține într-o stare fizică excelentă, la vârsta de 54 de ani. Vedeta încearcă să fie în pas cu toate noutățile ce apar în materie de frumusețe și nu ar spune „nu” nici operațiilor estetice. Prezentatoarea TV chiar are câteva dorințe pe lista de așteptare, însă va recurge la ele doar în momentul în care va fi pregătiră și psihic. Vedeta este speriată atât de durerea pe care o resimți în urma acestor intervenții, dar și de recuperarea de după ele.

„Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea din suflet, dar îmi este atât de frică de durere, de suferința post-operatorie. Nu îmi este frică de anestezie. Dar aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani, fără griji și cu mulți bani. (zâmbește) Dar îmi este frică. Este bine ca vedetele să apeleze la estetician, dar în măsura în care vrea/le recomandă esteticianul.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit viva.

 

„Regretele sunt niște chestii care te consumă foarte mult degeaba”

Chiar dacă în viață nu toate experiențele prin care a trecut au fost pozitive, celebra prezentatoare Tv spune că nu trăiește cu ideea regretului. Acestea sunt doar niște lucruri cu un impact negativ asupra omului, care nu fac decât să-l „consume” pe individ. Teo Trandafir îi sfătuiește pe toți să nu se uite în spate și să se concentreze pe viitor.

„Nu pot să fac altfel. Am stat și m-am gândit, regretele sunt niște chestii care te consumă foarte mult degeaba. Le avem pe ale noastre astăzi, să stăm să ne gândim și la cele de ieri e ca și cum am umbla ca Moș Crăciun cu traista de necazuri în spinare. E bine să mergem mai departe. Dacă ar fi să schimb ceva, aș fi mai înțeleaptă și aș înțelege, într-un anumit moment al vieții mele, despre care nu sunt pregătită să vorbesc, că în viața asta doar faptele vorbesc.”, a mai declarat prezentatoarea TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel