Jador, în lacrimi pe internet. Artistul trece prin clipe grele: „Deși sunt atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt... sunt singur”

Jador se bucură de un succes imens pe plan muzical. De ce este atât de trist artistul?

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. A cunoscut succesul pe plan artistic într-un timp foarte scurt, iar melodiile sale se află mereu în topurile muzicale. Chiar dacă are lumea la picioare, cântărețul trece prin clipe grele deoarece se simte din ce în ce mai singur. Jador a postat un videoclip pe TikTok, unde le-a dezvăluit fanilor de ce suferă atât de mult în ultima perioadă. 


”Încă de când eram mic îmi doreaam sa fiu cântăreț, mi-a plăcut muzica enorm, am făcut sacrificii, n-am mâncat, multe lucruri lăsate la o parte, familie, tot, tot, tot, nu -mi pare rău. Mă uitam la oameni cunoscuți și îmi doreau să fiu ca ei, vedeam oamenii în jurul lor, oamenii care îi iubeau, iar acum că am ajuns că ei mi-am dat seama de fapt că deși sunt atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt... sunt singur”, a spus Jador pe rețelele de socializare. 

 


Jador a avut o copilărie grea. Chiar artistul a povestit că erau momente când nu mânca cu zilele pentru a le lăsa hrana fraților săi. 


„În perioada aia nu prea am mâncat, de aia spun că am avut antrenament la „Survivor”. Nu mâncam câte două-trei zile, aveam rar așa mâncare. Nu-mi permiteam să-i mai cer lui tata bani, că știam că el e dispus să vândă tot să fie mama bine. Lucram eu, dar nu-mi ajungeau banii, trebuia să plătesc mai multe chestii”, a mărturisit Jador în cadrul emisiunii „Teo Show”. 


Jador este apropiat de divinitate și el a fost cel care și-a sfătuit părinții să se pocăiască. 


„Eu n-am avut parte de o educație aleasă de la început. M-am autoeducat singur. Mama mea când era tinerică vorbea foarte urât cu mine, foarte urât. Și tata la fel. Dar eu m-am rugat foarte mult pentru ei ca să-i aducă Dumnezeu pe unda asta”, a adăugat artistul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 23 iun 2021, 12:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience