Teo Trandafir, concediată de la Kanal D? Motivul pentru care emisiunea a fost scoasă din grilă: „Suntem determinați să...”

Data publicării:
Teo Trandafir, captură video Youtube
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video Youtube

Șefii de la Kanal D au dezvăluit motivul pentru care emisiunea moderată de Teo Trandafir nu mai este în prezentă pe postul TV.

Teo Trandafir este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV din țara noastră. Și-a început cariera cu mulți ani de zile în urmă, iar acest lucru a ajutat-o să devină o imagine emblematică pentru televiziunea română. De ceva vreme, aceasta a semnat contract cu Kanal D, unde avea și propria emisiune, după numele său, „Teo Show”. De-a lungul timpului, aceasta a suferit diferite schimbări în grila acestui post, iar fanii se pare că au acum parte de o nouă veste surprinzătoare. Șefii trustului au declarat faptul că emisiunea vedetei a fost pusă o perioadă pe pauză, pentru că, promit ei, se pregătesc noi surprize și o altă abordare a show-ului.

“Emisiunea “Teo Show” se află într-o pauza, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc.

Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedetă Kanal D”, au punctat oficialii Kanal D pentru Paginademedia.ro.

Citește și: Teo Trandafir și Mircea Badea se întorc? „Gigeilor care aveți senzația că existați și că sunteți pricepuți și relevanți, aveți grijă!”

Cum a schimbat-o cariera în televiziune pe Teo Trandafir

Celebritatea vine la pachet cu foarte multe schimbări care pot apărea cu timpul în viața de zi cu zi. Totuși, în timp ce foarte multe persoane sunt luate de val, în momentul în care ajung în acest punct, Teo Trandafir spune că nu consideră că și-a schimbat personalitatea, după ce a ajuns în lumina reflectoarelor. Mai mult, vedeta este sigură de faptul că apropiații ar fi înștiințat-o, în cazul în care s-ar fi întâmplat așa ceva.

„Nu știu, pentru că nu știu cum ar fi fost altfel. Ar trebui să compar ceva ce nu cunosc cu ceva ce cunosc. Dacă m-am schimbat, cei din jur ar trebui să remarce, oameni pe care îi cunosc de mulți ani și care m-ar fi tras de mânecă dacă ar fi fost ceva în neregulă.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit ciao.

VEZI și: Trucurile care o mențin pe Teo Trandafir în formă, după ce a slăbit 60 de kilograme: „Este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc...”

Cea mai amuzantă întâmplare din cariera sa

Emisiunile live sunt întotdeauna imprevizibile, iar acest lucru poate fi confirmat oricând și de Teo Trandafir. Vedeta a trecut prin foarte multe întâmplări amuzante, de-a lungul carieri sale, însă, de departe, unul dintre ele i-a rămas și până astăzi în memorie. Chiar dacă a putut fi destul de stânjenitor pentru cel care a pășit în platou, celebra prezentatoare spune că totul trebuie să fie privit cu umor, atât timp cât nu este vorba despre o întâmplare tragică, cum a fost cea în care trebuia să anunțe live faptul că Stela Popescu s-a stins din viață.

„La un moment dat unul dintre invitați nu a venit, pentru că este medic și era în gardă și în locul lui a venit altcineva. Nu am avut de unde să știu și i-am spus domnului respectiv pe numele pe care îl știam. 

În ceea ce privește momentele mai dificile se întâmplă ca în viață; te gândești de doua ori dacă e un lucru dramatic care ar putea să afecteze viața ta sau pe a celor din jur. Dacă nu este, îl tratezi cu umor.”, a mai spus ea, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel