Teo Trandafir: Am început să înjur cum n-o făcusem niciodată! Le zisesem că vreau să mă dea cu capul de masă / video

Data publicării:
Teo Trandafir, captură video Youtube Kanal D Romania
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video Youtube Kanal D Romania

Teo Trandafir a avut parte de o fază tare!

S-a întâmplat în urmă cu peste zece ani când le-a dat următoarea temă studenților ei: „Vă dau ca temă să mă dați cu capul de pereți, adică să mă surprindeți atât de tare încât să nu uit niciodată”.

 

Iar cel care a luat nota zece la această temă a fost actorul Adrian Nartea.

 

Teo Trandafir a rememorat episodul în podcastul în care l-a avut invitat chiar pe Adrian Nartea.

„Tu mi-ai oferit cea mai tare experiență pe care am trăit-o vreodată ca profesor. (...) Le-am zis studenților mei că le dau ca temă pentru a doua zi următorul lucru: „Vreau să mă dați cu capul de masă, adică să faceți ceva atât de uluitor încât să nu uit niciodată. Vine Adrian Nartea la curs și, ca niciodată, cu șapca pe cap, se uita în telefon. După 20 de minute, m-am enervat și l-am întrebat: „Nartea, te deranjez?!” 

Mi-a răspuns că nu. Un om atât de bun simț... adică schimbarea era radicală. La un moment dat, tot pe telefon, tot cu șapca trasă, îl întreb: „Auzi, dar măcar tema ți-ai făcut-o?” A comentat el ceva acolo... Am simțit că explodez. Mai ales că nu erai tu ăla. Am spus în gând: „Îl strâng cu mâinile mele acum sau văd eu ce-i fac”.

 

La un moment dat, Adi Nartea mă întreabă: „Auzi, nu te supăra, pot să ies?” I-am spus: „Oh, da, aș prefera să ieși”. Îmi aduc aminte perfect faza. Iese, se întoarce, nu-l bag în seamă deloc. Continui cursul cu ceilalți studenți. Și zic: „Nartea, hai să vedem ce facem cu tema aia!”

 

Și când Adrian Nartea și-a dat șapca jos... am văzut că nu era el. Se dusese în closet, se întâlnise cu un foarte bun prieten comun, ca statură erau identici, ei doi joacă sport împreună, la omul respectiv eu țin uriaș. Deci Adrian Nartea s-a dus în closet și s-a schimbat de haine cu prietenul nostru comun. Ăla s-a întors, Nartea a rămas afară, iar eu nu l-am băgat în seamă pentru că eram supărată pe el. Când și-a dat șapca jos și l-am văzut... am început să înjur cum n-o făcusem niciodată! Nu-l mai văzusem de 100 de ani, mi-era un dor de el de credeam că leșin. La tema „dați-mă cu capul de masă” făcută de Adrian Nartea... am plâns și a fost ceva ce eu una nu voi uita niciodată”, a povestit Teo Trandafir în podcastul său.

 

Adrian Nartea, actorul principal al serialului Vlad, deși a sclipit în rol, nu s-a considerat, atunci, demn de toate aprecierile primite. Mai mult, a învins o boală cumplită și și-a salvat căsnicia, apelând la terapeut.

 

Vedeți mai multe aici, în podcastul realizat de Teo Trandafir:

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Și tu mănânci astfel de cartofi? Atenție: De azi mai bine renunți la ei. Sunt un pericol pentru sănătate - https://www.spectacola.ro/si-tu-mananci-astfel-de-cartofi-atentie-de-azi-mai-bine-renunti-la-ei-sunt-un-pericol-pentru-sanatate_36619.html

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel